Nadační fond Pramen Luhačovice


Kultura, umění a historie Regionální a komunitní rozvoj

Benefiční koncert Nadačního fondu Pramen Luhačovic

Přijměte prosím naše srdečné pozvání na Benefiční koncert Nadačního fondu Pramen Luhačovice, který se bude konat v pátek 2. října od 19 hod. v Lázeňském divadle v Luhačovicích a na kterém vystoupí houslový virtuoz Jiří Pospíchal a jeho přátelé. 🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵 🎼Klasická hudba s emocí.🎼Housle / violoncello / zpěv / cimbál🎼 🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵 Koncert se koná pod záštitou Prof. Petra Oslzlého, rektora JAMU a za podpory generálních partnerů koncertu společnosti Správa majetku Thienen - Serényi s.r.o. a Vincentka. a.s.

vybíráme od 27.7.2020

Benefiční koncert Nadačního fondu Pramen Luhačovic

1 200 Kč
vybráno 1 % z 150 000 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
🔵️ Celý příjem z koncertu bude určen na podporu aktivit Nadačního fondu Pramen Luhačovice, konkrétně pokrytí literárních pobytů a podporu realizace kulturních, komunitních a občanských aktivit v Luhačovicích a nejbližším okolí.

🔵 Rádi bychom Vás zároveň požádali o zvážení dobrovolného daru, který bude věnován na činnost Nadačního fondu Pramen Luhačovice. Díky podpoře našich partnerů jsou pokryty veškeré náklady spojené s přípravou a organizací koncertu. Doporučená výše daru je 200 Kč, budeme ale rádi, když se nás rozhodnete podpořit i větší částkou.

🔵 Lístky budou zároveň v předprodeji od 1. září v CA Luhanka (Lázeňské náměstí 554), nebo případně i v místě konání koncertu, 2. října od 18:00, tedy hodinu před začátkem koncertu.

🔵 Nemůžete přijít na koncert? Nevadí, i tak nás můžete podpořit. Děkujeme!



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Zveme Vás!

Založení projektu