Pragovka for Art z. s.


Kultura, umění a historie

Pragovka Gallery

Pragovka Gallery vytváří živé centrum kvalitního kulturního a společenského dění na Praze 9, přináší alternativu trávení volného času pro veřejnost a představuje podpůrnou platformu pro umělce sídlící v Pragovce. Soustředí se primárně na prezentaci současných uměleckých scén a začínajících umělců z Česka i zahraničí.

vybíráme od 24.7.2020
29 042 Kč

přispělo

22 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Pragovka Gallery dlouhodobě vytváří živé centrum kvalitního kulturního a společenského dění na Praze 9, přináší alternativu trávení volného času pro veřejnost a představuje podpůrnou platformu pro umělce sídlící v Pragovce. Soustředí se primárně na prezentaci současných uměleckých scén a začínajících umělců z Česka i zahraničí.  


Kromě výstav také organizuje rezidenční pobyty pro české i zahraniční umělce a řadu doprovodných programů ve formě komentovaných prohlídek, tematických přednášek, veřejných debat, performativního umění, koncertů, workshopů pro veřejnost a edukačních programů pro školy a rodiny s dětmi. 
 


Každoročně organizuje dny otevřených ateliérů, letní a vánoční ArtFér, od června do září pořádá letní kino a věnuje se také publikační činnosti. Program Pragovka Gallery je veřejnosti přístupný zdarma, případně za dobrovolný příspěvek.



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

díky že to děláte

Aleš Novák
2 840 Kč

mich mich mich

Helena Mechová
222 Kč

díky moc Pragovko!

Aleš Novák
1 000 Kč

Od Míši za obrázky. Držte se. Díky

Michaela Červená
3 000 Kč

Super napad. Ještě, ze to lze. Bez jógy by moje zada nevydrzela

Katerina NovotnA
200 Kč