Rodina v centru, z.ú.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Kup si pracanta

Staráme se o ohrožené děti a rodiny. Aby děti byly šťastné a samy jednou dokázaly vytvořit láskyplný domov. Pomůžeme rodinám vyřešit prakticky cokoli – vztahy, bydlení, práci, dluhy nebo školu. Naši pracovníci jsou klientům k dispozici na třech místech v Novém Boru a prostory nám nestačí. Pomozte nám dostat služby pod jednu střechu.

vybíráme od 18.8.2020

Kup si pracanta

Pracant symbolicky pomůže na stavbě.
403 278 Kč

přispělo

100 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pomůžeš postavit dům, kde rodiny v krizi najdou péči a podporu. 



Každý rok nás navštíví více než 1100 klientů. Naši nejzranitelnější, děti a jejich rodiče, řeší citlivé rodinné problémy v  přeplněné budově, kde je hluk, málo prostoru a děti běhají po chodbách. Chybí konzultovny, učebny, tréninkové dílny a zahrada a hřiště pro děti.

Dlouhodobě bojujeme proti limitům staré budovy. Získali jsme částku 16 205 000 Kč na stavbu Sociálního centra Dům rodiny u Evropského fondu regionálního rozvoje. Dům se už staví.  Potřebujeme 1 500 000 Kč, abychom dům mohli dokončit. Bez dárců se neobejdeme.   

Váš dar zdvojnásobí novoborská sklářská firma LASVIT. Příspěvek 500 Kč od Vás tak nakonec bude znamenat 1 000 Kč na stavbu Domu rodiny. 

Získáte certifikát s vlastním věnováním. Můžete jej darovat svým blízkým a udělat dvojnásobnou radost.  



Rodina v centru zlepšuje život dětí a rodin na Novoborsku už 15 let. Přidejte se k nám a společně dokončíme dům, který bude pomáhat našim dětem, aby z nich vyrostli dospělí, kteří nám zajistí klidné stáří.   

"Rozhodně mě Rodina v centru pomohla ve startu do nového života. Už si dokážu sama říct, co potřebuju. Nemusím se řezat jako dřív."  (Jana, 14 let, Nový Bor)

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (3)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

V době koronavirové krize jsem jako invalidní důchodce žádnou finanční újmou netrpěla, proto jednorázový příspěvek vlády posílám na dům Rodiny v centru, kde bude využit na prospěšnou a dobrou věc.

Ida
5 000 Kč

Ať se dílo podaří...fandím vám

Lada Sobecka
500 Kč

Ráda bych pomohla přispět aspoň touto částkou ke zlepšení podmínek života dětí, které to nejvíce potřebují.

Milena Andresova
1 500 Kč

Platba z těch 5000,které máme jako důchodci dostat od státu,což je např.vůči rodinám s dětmi, kde rodiče nemají a nebudou mít jistý příjem, naprostá nemravnost a je to kupování si voličů, ne,že ne. Starobní důchodci byla a je jediná skupina obyvatel,která má zaručen pravidelný peněžní příjem v neztenčené výši. Zatím.Až se propadnou veřejné finance, bude hůře,ne lépe. Rodina v centru příspěvek dobře využije

Lenka Šepsová
2 500 Kč

Držím palce <3

Soňa Tomková
700 Kč

Každý má svůj sen a tím to začíná. Nechť Vám tento dar pomůže Vás sen zrealizovat!

Dárce

Jen splácím dluh. Děkuji za Vaši pomoc.

Giorgio Cadorini