Cesta domů, z.ú.


Hospicová a paliativní péče Zdraví

GPS navigace do auta

V rámci půjčovny pomůcek zajišťujeme rozvoz pomůcek do rodin pacientů domácího hospice podle jejich aktuální potřeby. K tomu je nezbytností spolehlivá navigace, díky které se do pražských domácností dostaneme včas a podle domluvy s rodinou.

vybíráme od 13.7.2020
2 450 Kč
vybráno 100 % z 2 450 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pro domácí péči o terminálně nemocné pacienty je zásadní mít k dispozici potřebné kompenzační a zdravotnické pomůcky. Ty pomáhají situaci v domácím prostředí zvládnout, zvyšují pacientům komfort a pečujícím usnadňují manipulaci s nemocným. Bez některých pomůcek jako je např. antidekubitní matrace, polohovací postel či koncentrátor kyslíku by nemocný nemohl zůstat doma až do konce. Jádrem půjčovny pomůcek Cesty domů je dovoz (a odvoz) polohovacích lůžek s antidekubitní matrací do domácností našich pacientů. Takových výjezdů je cca 40 za měsíc. Vždy se snažíme pružně reagovat na přání našich pacientů a jejich rodin, dovoz i odvoz lůžek zajišťujeme v co nejkratším možném termínu. V roce 2019 jsme poskytli pomůcky 576 rodinám v celkovém počtu 1349 kusů pomůcek. Počet výjezdů půjčovny do rodin byl 451, kde nám pomohli dobrovolníci v objemu 342 hodin.

K zajištění hladkého rozvozu pomůcek je potřeba mít v autě spolehlivou navigaci, která nás dovede do všech koutů spletité Prahy. Na její pořízení potřebujeme 2450 Kč, děkujeme.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu