Cesta domů, z.ú.


Hospicová a paliativní péče Zdraví

Audioknihy pro pacienty Cesty domů

Rádi bychom pořídili 40 audioknih, které budeme půjčovat do rodin našich hospicových pacientů a klientů odlehčovacích služeb. Větší poptávka po půjčování CD souvisí také s novou službou, kterou Cesta domů nabízí - respitní pobyty přímo v našem domě v pražské Michli.

vybíráme od 7.7.2020
10 000 Kč
vybráno 100 % z 10 000 Kč

přispělo

9 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Za finanční příspěvek pořídíme audioknihy, které si pacienti domácího hospice a klienti odlehčovacích služeb rádi půjčují. Poslech je narozdíl od samotného čtení méně náročnou aktivitou a přináší tak zážitek ze čtení i lidem, kteří již na listování knihou nemají síly.

V loňském roce jsme pečovali o 337 pacientů, z toho 12 dětí. Péče ambulance podpůrné a paliativní péče a její výjezdní služby se dostala k dalším 147 lidem. Poradna provedla více než 4000 konzultací, služeb půjčovny pomůcek využilo skoro 600 rodin a další zhruba 100 využilo služeb našich odlehčovacích asistentů. Jen v Praze by nějakou formu paliativní péče potřebovalo více než 7000 lidí za rok. Proto rozšiřujeme nabídku přímých služeb i vzdělávací a osvětové aktivity, aby tam, kam nedosáhne samotná péče, dosáhla informace, leták či kniha.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Jste úžasní ;-)

Šárka Pešlová
1 000 Kč

Vážím si Vaší práce!

Iva Mičáková
300 Kč