PRO Gaudia, z. ú.


Hospicová a paliativní péče Zdraví

Zdravotníci-hrdinové v lidském těle

Na podporu projektu už se nám podařilo získat 170 000 Kč, ale ještě nám 130 000 Kč chybí. Peníze využijeme na zajištění psychické pomoci, individuální a týmové supervize zdravotnických pracovníků v celkové výši 300 hodin. Společně dosáhneme zlepšení podmínek pro zdravotníky: snížení rizika vyhoření, zlepšení týmové spolupráce a vzájemné komunikace.

vybíráme od 10.7.2020

Zdravotníci-hrdinové v lidském těle

2 350 Kč
vybráno 2 % z 130 000 Kč

přispělo

6 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Rozhodli se pečovat o druhé místo toho, aby chránili sebe. Denně čelí krizovým situacím, psychickému vypětí a obavám ze selhání nebo toho, že nakazí své blízké. Jsou unavení, přetížení a k vyhoření mají velmi blízko. My se s nimi potkáváme ve chvílích obrovské frustrace a nejistoty. Už 15 let. Denně vidíme, pod jakým jsou stresem a s jakým návalem emocí a smutku pracují.
Nabízíme zdravotníkům přímo v nemocnici prostor pro sdílení vlastních pocitů a starostí. To přináší úlevu jim i pacientům.
Za rok 2019 jsme podpořili 70 zdravotníků, kterým jsme poskytli přes 330 podpůrných konzultací. Pomozte nám i nadále krýt záda zdravotníkům.

Jsou to nejen hrdinové, ale také lidi. Aby mohli dělat zázraky, potřebují prostor také k péči o sebe sama. Pojďme jim ho společně dát.

Nechceme je v tom nechat, a co vy?

Na podporu projektu už se nám podařilo získat 170 000 Kč, ale ještě nám 130 000 Kč chybí.
Peníze využijeme na zajištění psychické pomoci, individuální a týmové supervize zdravotnických pracovníků v celkové výši 300 hodin. Společně dosáhneme:

Zlepšení podmínek pro zdravotníky
Zlepšení celkového klima v nemocnicích, které ovlivní i pacienty
Snížení rizika vyhoření
Zlepšování týmové spolupráce  a vzájemné komunikace

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu