Charita Valašské Meziříčí


Senioři

Antidekubitní matrace pro obyvatele Domu pokojného stáří

Matrace je vcelku běžná věc. Pokud však na ní prožíváte velkou část dne, časem se opotřebí a neplní svůj účel. Pomůžete nám pořídit 13 nových antidekubitních matrací?

vybíráme od 18.6.2020

Antidekubitní matrace pro obyvatele Domu pokojného stáří

Váš dar bude využit na zakoupení antidekubitních matrací pro klienty Domu pokojného stáří ve Valašské Bystřici. DĚKUJEME, ŽE S NÁMI POMÁHÁTE.
39 810 Kč
vybráno 103 % z 38 480 Kč

přispělo

22 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Při péči o klienty Domova pro seniory, kteří jsou dlouhodobě upoutáni na lůžko, se mimo jiné zaměřujeme na důslednou prevenci vzniku dekubitů účinným polohováním, ale zároveň je důležité, aby polohovatelná lůžka byla vybavena vhodnými matracemi. V této chvíli bychom potřebovali vyměnit 13 matrací, které jsou za léta používání značně opotřebované a nesplňují svůj účel. Využíváme matrace z pěnového polyuretanu, jejichž součástí je oboustranný ochranný omyvatelný potah na zip. 
 
Cena 1 antidekubitní matrace - 2 960,- Kč


Domov pro seniory ve Valašské Bystřici je pobytové zařízení pro seniory, je umístěn v klidné lokalitě vesnice a nabízí svým klientům pobyt v domově s terasou a zahradou. Kapacita domova je 26 míst v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích, jejichž součástí je koupelna se sprchovým koutem a WC. Zařízení tak může svým klientům nabídnout soukromí a prostor co nejvíce podobný rodinnému prostředí, aby se zde klienti mohli cítit jako doma. Zároveň umožňuje klientům prožít stáří důstojně a bezpečně, a to včetně posledních dnů života a dožít svůj život bez obav, kdo se o ně postará a jak o ně bude péče zajištěna.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Přeji Vám všem hodně sil v dnešní nelehké době.

Hana Janů

Děkujeme, že na nás myslíte.

Charita Valašské Meziříčí

Děkujeme za péči o starost o naše blízké.

Monika Stanovská
500 Kč

Děkujeme. Moc nás těší Vaše podpora :-)

Charita Valašské Meziříčí

Ať dlouho slouží. Mnoho sil ošetřujícím sestrám/bratrům.

Jiří Tesař
8 880 Kč

Děkujeme za Vaši podporu!

Charita Valašské Meziříčí