IQLANDIA, o.p.s.


Vzdělávání a výzkum Děti, mládež, rodina

Podpořte science centrum iQLANDIA

Drazí přátelé vědy a techniky, staňte se podporovateli science centra, které se nachází ve složité finanční situaci. Jsme nezisková organizace a stejně jako jinde ve světě se ani liberecké science centrum neobejde bez sponzorů a dotací. Současná doba, kdy jsou centra uzavřena a přišla tak o svůj hlavní zdroj příjmu ze vstupného, je pro nás již bezesporu kritická.

vybíráme od 30.4.2020
22 950 Kč

přispělo

15 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Kdo jsme? 
iQLANDIA již šest let doplňuje žákům a studentům výuku technických a přírodovědných předmětů. Tím naplňujeme své poslání badatelským přístupem vzdělávat nastupující generace, být zázemím pro pedagogy a líhní pro budoucí vědce. Pro školy realizujeme každý rok více než 30 autorských laboratorních programů z oborů fyziky, astrofyziky, geografie, chemie, biologie, 3D technologie nebo programování. 
Zájem o přírodovědné a technické obory v iQLANDII podporují také stovky interaktivních exponátů, badatelské aktivity, workshopy a jedinečné planetárium. Tímto způsobem naplňujeme touhu po poznávání i široké veřejnosti, především pak rodin s dětmi. 

Podpořte iQLANDII 
Chceme udržovat a nadále rozvíjet vzdělávací programy pro školy, podporovat pedagogy a zapalovat v dětech první jiskřičky zájmu o vědu a techniku. Bez další podpory to však nebude možné. Jednorázovým nebo měsíčním finančním darem nám pomůžete popularizovat přírodovědné a technické obory s využitím principů neformálního vzdělávání a badatelského přístupu a zpřístupňovat vědu a výzkum školám i široké veřejnosti. V sázce je vzdělávání i vašich dětí. 
Podpořte činnost libereckého science centra a zvyšte pravděpodobnost, že se právě zde zapálí pro vědu budoucí Heyrovský, Holý či Wichterle ... 
 
Vaší podpory si velmi vážíme.
Vaše iQLANDIA

Klíčová data z výroční zprávy za 2019
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Iqlandie je úplně super, už se s mojim synem Oskárkem nemůžeme dočkat až se zase otevře.

Martin Bílek
500 Kč

Na základě reportáže regiony ČT jsem Vám zaslal příspěvek. Prosím Vás, pokud budete v médiích, požádejte o přispěk. Nemáte se zač stydět. Budoucnost národa je o vědění. Hodně štěstí. Bouda Petr. Děkuji

Petr Bouda
2 000 Kč

Držím palce!!!

Markéta Burešová
500 Kč

Jsem patriotem našeho Libereckého kraje, působení tohoto centra vnímám jako nesmírně důležitou aktivitu pro popularizaci jak vědy, tak k rozvoji dovedností v moderních výrobních technologiích, ale i v řemeslné zručnosti a to především pro děti a mladé lidi. Je to popularizace toho, co především živí naši zemi a může mladým lidem ukázat cestu k jejich budoucímu zaměstnání. Centrum přesně naplňuje heslo J. A. Komenského - "škola hrou". Navštívil jsem tzv. chytrou dílnu IQFABLAB a doporučuji ji rodičům s dětmi k návštěvě a vyzkoušení. Přeji v dalším působení pracovníkům IQLANDIe hodně dalších parádních nápadů!

Tomáš Drašnar

Držte se!

Sven
6 000 Kč

Dobrý den, ještě jsem u vás nebyl, ale s vnoučaty se k vám chystám.
Jen bych doporučoval nějak upřesnit možnost darování - na webu darujme.cz jsem to hledal, možná by stačilo někde uvést přímý přístup
https://www.darujme.cz/organizace/1200565
Moc Vám děkuji za záslužnou činnost a držím palce do budoucna! Radim Chvála

Radim Chvála
2 000 Kč

To DÁTE!!!
Držím pěsti!
K6

Jakub Šesták
2 000 Kč