Frank Bold Society, z.s.


Aktuálně - spolu proti Koronaviru Legislativa a právní pomoc

On-line právní podpora ― v době pandemie koronaviru

Pomáháme lidem vyrovnat se s dopady pandemie koronaviru. Právem. Koronavirus přinesl do České republiky mnohá omezení pracovního i osobního života. Přichází celá řada nových situací, ve kterých nevíme, jak můžeme postupovat podle zákona – jaká máme práva a povinnosti. Proto se Frank Bold rozhodli zřídit právní poradnu, která má vyjasnit nejčastější právní situace.

vybíráme od 24.4.2020
10 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Chceme tím, co umíme nejépe - právem - přispět k tomu, aby se v nových podmínkách všichni rychle zorientovali a udrželi zemi v chodu při dodržení ochrany zdraví. Poradenství funguje na principu nejčastějších otázek a odpovědí, které náš právní tým zodpovídá jasně, srozumitelně a nekomplikovaně, aby vedly od problému k řešení. Celý obsah webu postupně doplňujeme v návaznosti na aktuální vývoj situace. On-line radíme občanům, podnikatelům, zaměstnavatelům či obcím.

Doposud jsme zodpověděli přes 1700 dotazů, poradenství věnovali téměř 1500 hodin práce a zapojili skoro 80 lidí včetně našich právníků a studentů právnických fakult. Denně věnujeme poradenství 60 hodin a zodpovíme asi 100 dotazů. Vaše podpora pomůže posílit naše kapacity, vybudovat nezbytnou infrastrukturu a zajistí, že se poradenství dostane ke všem lidem, kteří se v době pandemie ocitli v nelehké situaci. Děkujeme.

Kdo je Frank Bold?
Frank Bold je mezinárodní tým právníků. Od roku 1995 pomáháme občanům, obcím i firmám. Řešíme aktuální společenské výzvy. Fungujeme na principu trvalého partnerství mezi spolkem Frank Bold Society a advokátní kanceláří Frank Bold Advokáti.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu