Handicap Sport Club Moravia z. s.


Lidé s postižením Sport a volný čas

#UKAŽKOULE!

#UKAŽKOULE! a pošli nám částku podle svých možností. Snažíme se získat finanční prostředky, díky kterým budou moct více než tři desítky handicapovaných sportovců aktivně sportovat. Trénovat. Účastnit se tuzemských turnajů. Vyjet za zápasy do zahraničí. A ti nejlepší si zahrát na paralympiádě. Jdeme na to přímočaře, protože nemáme co ztratit. Můžeme jen získat a spolu s námi můžeš získat i ty. V první řadě dobrý pocit. Taky jistotu, že prostředky plně využijeme ve prospěch handicapovaných, kteří se přes své postižení rozhodli být aktivní.

vybíráme od 21.10.2020
41 300 Kč

přispělo

75 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!


Tvoje peníze nám pomůžou ukázat koule!

Proč? Protože právě s koulemi se hraje náš milovaný sport. Říkáme mu boccia [boča]. Je to sportovní aktivita podobná francouzskému pétanque. Je určená lidem s těžkým tělesným postižením, kteří žijí na vozíku. Hráči ve hře používají dobře uchopitelné kožené koule dvojí barvy – červené a modré. Boccia je náš život!





Co se stane, když ukážeš koule?

Peníze potřebujeme na nákladné sportovní vybavení pro naše sportovce, na tréninkové náklady, asistenty na turnajích nebo na podporu výjezdů našich sportovců do zahraničí. Díky nim budeme skvěle reprezentovat naši zemi na mezinárodních turnajích.





O Kampani

Kampaň #Ukažkoule organizuje Handicap Sport Club Havířov. Klub nabízí sportovní vyžití pro sportovce s postižením a je největším a nejúspěšnějším sportovní klubem v České republice zaměřeným na bocciu. Stará se o tři desítky sportovců z celé Moravy s vrozeným těžkým handicapem nebo po vážném úrazu. V jeho dresu hraje 6 českých reprezentantů, jsou mezi nimi i účastníci paralympijských her.



O Boccie

Boccia [bočča] je sport podobný francouzskému pétanquu. Je určený lidem s těžkým tělesným postižením, kteří jsou odkázáni na invalidní vozík. Jedná se o přizpůsobenou sportovní aktivitu vzniklou modifikací několika klasických her (bocce, boules, pétanque, lawn bowling). Hráči ve hře používají koule dvojí barvy – červené a modré.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Hodně sportovních úspěchů a hlavně radosti z účasti přeji!

Dárce
200 Kč

Držíme Vám palce, jděte si za svými sny.:)

Viktor Konvička

Rád pomůžu B.P

Petr Makovec
200 Kč

Sportu zdar 🙂

Robo + Sim

Mate muj obdiv, sport je to, co nas spojuje a taky usmev :)

Silvia Bobalova
200 Kč

Obchody jsou zavřené a je třeba držet peníze v oběhu. Neseďte doma na penězích a ukažte kamarádům z HSC Havířov koule:-)

Roman Suda
1 000 Kč

Držím palce - sport je důležitý 👍🏻

Magdalena Randakova Modes
500 Kč

Sportu zdar! :)

Tomáš Jančar
500 Kč

Klobouk dolů za silnou vůli! Obdivuju Vás!

Tomáš Bolek
200 Kč

Každý úsměv, každá pomoc za to stojí, držte se a hodně štěstí!

Filip Michálek