Fandi mámám z. s.


Aktuálně - spolu proti Koronaviru Sociálně znevýhodněné skupiny

Podpořte mobilní aplikaci materiální pomoci FandiMat!

V reakci na pandemie koronaviru jsme na začátku května 2020 spustili mobilní aplikaci materiální pomoci "FandiMat". Naším cílem je sjednotit nabídku i poptávku materiální pomoci na jednom místě a přispět tak ke zlepšení situace lidí v nouzi. Aplikace nabízí potřebnou materiální pomoc seniorům a seniorkám, matkám samoživitelkám, handicapovaným, rodinám v nouzi, charitativním organizacím a dalším, kteří pomoc potřebují. Poptávat nebo nabízet lze na FandiMatu oblečení, boty, hračky, zdravotní materiál a pomůcky, drogerii/hygienické potřeby, trvanlivé potraviny, elektroniku, spotřebiče, knihy, nábytek/vybavení domácnosti, kojenecké, sportovní nebo školní/vzdělávací potřeby.Propojujeme lidi, kteří si pomáhají! Buďte u toho s námi!

vybíráme od 1.4.2020

Podpořte aplikaci FandiMat!

Děkujeme, že fandíte mobilní aplikaci materiální pomoci. Příspěvkem podpoříte provoz aplikace. Dar si můžete odečíst z daní.
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

Podívejte se na 200 vteřinovou rychlou prezentaci, kde se dozvíte o čem je FandiMat a jak funguje. S apkou jsme se zúčastnili Mashupu, kde se prezentovala desítka nejzajímavějších projektů, které vznikly v reakci na koronavirovou krizi!

Co lze na FandiMatu poptávat nebo nabízet?
FandiMat je mobilní aplikaci materiální pomoci. Aplikace zprostředkovává materiální pomoc lidem, kteří to nejvíc potřebují. Díky aplikaci mohou lidé v nouzi i charitativní organizace  poptávat to, co potřebují a dárci/dárkyně z řad jednotlivců, organizací i firem můžou takovou pomoc nabízet. Aplikace funguje na principu mapy, a tak jednoduše můžete pomoct nabídnout někomu ve svém okolí.  Nabízet lze věci nové i z druhé ruky. Každý tak může pomáhat. Věříme, že tím přispějeme ke zlepšení situace, do které se mnoho lidí v této nelehké době dostalo. Pomozte nám provozovat FandiMat! 

Jak mobilní aplikace funguje?
FandiMat umožňuje vyhledávat materiální pomoc prostřednictvím mapy a filtrovat dle zadaných parametrů, a to buď ve webové verzi FandiMatu nebo v mobilní aplikaci FandiMat. Pokud chce dárce/dárkyně nabídnout např. zimní boty,  snadno zjistí, kdo boty v okolí potřebuje. Naopak pokud člověk v nouzi potřebuje např. trvanlivé potraviny, najde na mapě, zda někdo takovou pomoc v jeho okolí nabízí.

FandiMat plní každý rok i vánoční přání
Na Vánoce otevíráme v aplikaci speciální vánoční kategorie a dáváme tak možnost lidem v nouzi napsat si o vánoční dárek.

FandiMat spolupracuje taky s Potravinovými bankami a při každé potravinové sbírce najdete v aplikaci místa, kde lze v rámci sbírky nakoupit pro potravinové banky. 




Více informací na https://fandimat.cz/


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Tesi mne, ze muzu svym prispevkem udelat radost🙂

Jana Šmídlová
500 Kč

Díky za vše, co pro lidi děláte!

Helena Flámová

Fandím s vámi a jste skvělé, co pro maminky /tatínky /babičky-dědečky samoživitele děláte!!!

Monika Hatalová

Společně to všichni dáme

Jana Medková
200 Kč

Děláte to dobře :)

w3w, s.r.o. IČ: 27922456
3 333 Kč