Cirk La Putyka, o.p.s.


Vzdělávání a výzkum Kultura, umění a historie

Podpořte cirkusové lektory a učitele

Ptáte se, kde se cirkusoví umělci naučili všechny ty úžasné triky? Přece u svých lektorů a učitelů. Díky nim umí všechna ta salta, přemety a stojky, možná i vy nebo vaše děti jste se od nich něco naučili. I lektoři a učitelé jsou členy naší cirkusové rodiny, podpořte spolu s námi Cirk La Putyka Studio.

vybíráme od 25.3.2020
Podpořte společně s námi české lektory a učitele nového cirkusu. I oni jsou součástí Cirku La Putyka a potřebují podporu, aby ustáli těžké časy a mohli pokračovat v pedagogické činnosti. Staňte se dárci a buďte u toho s námi.
11 300 Kč

přispělo

6 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
V České republice stále neexistuje vysokoškolské vzdělávání v oboru nového cirkusu, a tak jeho funkci částečně zastupují centra cirkusových aktivit, jako je Cirk La Putyka Studio. V současné době jsou přitom jejich aktivity v důsledku preventivních omezení zastaveny, a lektorům tak zbývá jen zadávání úkolů studentům.

Cirk La Putyka Studio je edukativní projekt naší company, v rámci kterého organizujeme sportovní volnočasové aktivity pro děti a mládež, tréninky a umělecký rozvoj mladých akrobatů, senior cirkus s centrem Elpida a v neposlední řadě pravidelné vzdělávání lektorů. Pořádáme dlouhodobé kurzy pro děti od 3 let až po dospělé, přičemž je možné se zaměřovat na různé disciplíny, od všeobecných cirkusových základů přes závěsnou akrobacii a žonglování po skoky na trampolíně nebo teeterboardu. Kurzy jsou zakončeny vystoupením v divadle Jatka78. Posluchači kurzů jsou někdy zváni i ke spolupráci na vystoupeních Cirku La Putyka.







Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu