Nadační fond Radia Proglas


Kultura, umění a historie Osvěta a poskytování informací

Auto-mobilní studio pro Proglas

Radio Proglas funguje díky dobrovolným darům posluchačů již téměř 25 let. Abychom si byli blíž, potřebujeme auto-mobilní studio. S ním vám zprostředkujeme atmosféru kulturních akcí a zároveň se s námi budete moci potkat i osobně. Prosíme, přispějte nám na jeho splacení. Děkujeme!

vybíráme od 22.6.2020

Auto-mobilní studio pro Proglas

Těšíme se, že se díky našemu mobilnímu studiu budeme s vámi setkávat ve farnostech i na kulturních akcích a naše vysílání obohatíme o spoustu skvělých reportáží a přenosů z našich cest. Děkujeme za vaši podporu. Otec Martin Holík
145 350 Kč
vybráno 29 % z 499 000 Kč

přispělo

111 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Původní auto již využívat nemůžeme, proto jsme pořídili Ford Transit s motorem 2.2TDCi o výkonu 114 kW. Najeto má 85 000 km a my už se moc těšíme na jeho další cesty. Tento vůz se totiž může jednoduše proměnit ve studio, kam se pohodlně vejde redaktor se svými hosty i mistr zvuku a přenosová technika. Díky němu se dostanete na zajímavé kulturní akce i z vašeho obýváku. Zároveň můžeme přijet i do vaší farnosti. Jednou z tras auta bude také cesta z Barvičovy 85 na Olomouckou 7 v Brně, využijeme jej totiž i pro podzimní stěhování rádia.

Těšíme se na setkání s vámi! Děkujeme za vaši finanční podporu!


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ať se vám dobře jezdí!

Petr Šikula

Dobrý den,
děkuji za Vaše vysílání. Posílám příspěvek 300 Kč na zaplacení mobilní stanice.
Přeji krásné letní dny.
Marie Hatáková

Marie Hatáková
300 Kč

Děkujeme za šíření poznání, dobrých zpráv, naděje a vaše nasazení pro evangelizaci. Ať vás všechny ve všem a vždy provází Boží požehnání.

J.Š.

Ať se vaše dílo daří. L.

Ludmila Pšenáková

Radio Proglas odvádí velký kus potřebné práce a službu pro širokou oblast posluchačů, děkuji mnohokrát za jeho činnost, vyprošuji Boží požehnání, modlím se a děkuji za to, že tu je u nás takové rádio a může ve svobodě vysílat. Totéž platí i o televizi NOE, jsem vděčna za obě média
sleduji je a fandím jim. Díky za svobodu, ve které žijeme, vzpomínám i na nesvobodu a náboženský útlak. Rozdávají lidem radost, pokoj, klid, slunce v duši a pohodu - velmi důležité !

Ludmila Slovákpvá
300 Kč

Ať Vám Pán žehná, abyste přinášeli stále radostnou zvěst na rozhlasových vlnách.

Alžběta Maredová
1 000 Kč