Spolek pro dějiny řemesel a živností, z. s.


Kultura, umění a historie Osvěta a poskytování informací

Svatý Kopeček u Olomouce: vydání historické knihy

Náš Spolek pro dějiny řemesel a živností, z. s. podporuje vydáváním publikací o dějinách řemesel a živností u nás a vlastivědné literatury.

vybíráme od 6.3.2020

Svatý Kopeček u Olomouc: vydání historické knihy

Náš Spolek pro dějiny řemesel a živností, z. s. podporuje výzkum a vydávání publikací o dějinách řemesel a živností u nás a vlastivědné literatury.
vybráno 69 % z 30 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Náš spolek připravuje letos na podzim vydání jedinečné knihy o dějinách městské části Svatý Kopeček u Olomouce. Samotný text, napsaný historikem a archivářem České televize Brno Jakubem Huškou, je již napsaný a připravený do tisku (viz ukázka části textu knihy https://dejinyremeselazivnosti-cz6.webnode.cz/_files/200000030-0dc960dc99/kopecek_uk%C3%A1zka.pdf). V současnosti sbíráme finance na jeho vytisknutí.
Budeme Vám velmi vděční, když náš projekt podpoříte a umožníte vydání hodnotné vlastivědné literatury o jednom nejvýznamnějších míst Moravy.
Každý dárce, který poskytne příspěvek 500 a více korun, obdrží zdarma jeden výtisk připravované publikace. Ti dárci, kteří zašlou příspěvek 1000 a více korun, pokud s tím budou souhlasit, bude jejich jméno uvedeno přímo v připravované knize. Všichni dárci získají od nás hodnotný dar s motivem Svatého Kopečku.  
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu