Cesta domů, z.ú.


Hospicová a paliativní péče

Tablet pro zdravotní sestru domácího hospice

Mobilní paliativní tým, který jezdí za pacienty domů, využívá k vedení zdravotnické dokumentace i tablet s přístupem ke sdílené databázi. Je to nejefektivnější cesta, jak informace za čerstva zaevidovat a sdílet s dalšími kolegy z týmu. Sdílení informací je pro provoz takovéto komplexní mobilní služby zásadní. Díky tabletům s mobilním připojením můžou sestřičky zápis z návštěvy psát třeba i na cestě mezi pacienty a nemusejí jezdit do kanceláře ke klasickému počítači. Předání informací dalším ostatním kolegům je tak okamžité a kontinuita péče je zachována v nejvyšší možné míře. Snažíme se, abychom předáváním informací nezatěžovali rodinu a nenutili pečující několikrát za den různým lidem popisovat stav nemocného tak, jak to známe třeba z nemocnic.

vybíráme od 13.2.2020
13 490 Kč
vybráno 100 % z 13 490 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
V loňském roce jsme pečovali o 337 pacientů, z toho 12 dětí. Péče ambulance podpůrné a paliativní péče a její výjezdní služby se dostala k dalším 147 lidem. Poradna provedla více než 4000 konzultací, služeb půjčovny pomůcek využilo skoro 600 rodin a další zhruba 100 využilo služeb našich odlehčovacích asistentů. Jen v Praze by nějakou formu paliativní péče potřebovalo více než 7000 lidí za rok. Proto rozšiřujeme nabídku přímých služeb i vzdělávací a osvětové aktivity, aby tam, kam nedosáhne samotná péče, dosáhla informace, leták či kniha.

Každá zdravotní sestra našeho týmu pro svou práci a zajištění kontinuity péče o naše pacienty potřebuje tablet. V tuto chvíli je nezbytné pořídit 5 nových, které nahradí zastaralé a už nevyhovující modely. Jeden kus stojí 13 490 Kč.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu