TADY A TEĎ, o.p.s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Indie duo teepee spojuje síly s TADY A TEĎ...

….a pošle dívky ze sociálně znevýhodněného prostředí na několik dní na zimní pobyt na horách! Podpořte činnost svépomocné skupiny “Dámský klub” naší organizace prostřednictvím této výzvy nebo přímo na koncertech kapely teepee dne 5.2. v Praze v Lucerně nebo v pátek 7.2. v Plzni v Andělu skrze veřejnou sbírku. Na obou koncertech kapela křtí novou desku "Where the Ocean Breaks"!

vybíráme od 4.2.2020

Dream popové duo teepee spojuje síly s TADY A TEĎ

Podpořte činnost svépomocné skupiny "Dámský klub" pomáhající dívkám z chudých rodin ve vzdělání.
9 000 Kč
vybráno 45 % z 20 000 Kč

přispělo

15 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Co má společného české dream popové duo teepee a organizace TADY A TEĎ

No přece Terezu "Teeru" Lavičkovou!  

Pokud jste to nevěděli, Teera byla 3 roky naší dobrovolnicí a my jsme na to patřičně pyšní :-) Věnovala nám a našim klientům to nejcennější, totiž svůj volný čas. Pracovala s dívkami ze sociálně znevýhodněného prostředí: doučovala je přímo v jejich domácnosti a působila jako mentorka s cílem motivovat a podpořit je v co největší míře tak, aby měly našlápnuto k získání odpovídajícího středoškolského vzdělání.

Výzva za podpory kapely teepee cílí na finanční zajištění zimního pobytu na horách pro svépomocnou skupinu “Dámský klub”, která sdružuje dívky z chudého prostředí ve věku 13-20 let a jejím hlavním cílem je vzájemná podpora a motivace ve strastiplné cestě za středoškolským vzděláním. Zimní pobyt je důležitým motivačním prvkem v celoročním provozu klubu a dívky se s největší pravděpodobností na hory v období svého dospívání jinak nedostanou…

Pomozte nám tento malý sen dívek z Dámského klubu naplnit! 

A proč byste to měli dělat a podpořit nás? 
 
Protože již od roku 2004 pomáháme dětem z chudých a sociálně znevýhodněných rodin v Plzni. Podporujeme děti a jejich rodiny v překonávání bariér vedoucích ke školním a pracovním neúspěchům tak, aby se úspěšně uplatnily na trhu práce a nebyly v dospělosti závislé na sociálním systému.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

!!! UDPATE: Nečekali jsme tak rychlou a výraznou odezvu hned v první den zveřejnění, kdy se podařilo vybrat téměř celou částku, kterou jsme nastavili jako střízlivý cíl pro výzvu. Moc všem přispěvatelům děkujeme!

Nicméně reálný rozpočet takové akce je při účasti 13 dívek a 4 pracovnic celkem 20.000,- Kč. Druhá část rozpočtu je závislá na výdělku z veřejné sbírky, na kterou mohli nebo mohou přispět návštěvníci dvou zmiňovaných koncertů kapely teepee, kde výtěžek ale s největší pravděpodobností nebude na pokrytí rozpočtu stačit. I z toho důvodu jedeme dále a násobíme cílovou částku na celý rozpočet.

 Podpořte výzvu, zajistěte dívkám ze sociálně znevýhodněného prostředí zimní pobyt na horách a dejte jim nezapomenutelný zážitek!

Založení projektu

Tak bon voyage :)

Dárce

Drzim palce, aby se dobra vec podarila a holky si hory uzily. :-)

Lukas Polak