Psí život, z.s.


Zvířata

Pomoc pro Bublinu

Pomozte Bublině zbavit se urputných a dlouhodobých kožních problémů!

Pomozte Bublině s léčbou!

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Bublina je šestiletá fenka od lidí bez domova, kterou trápí veliké kožní problémy a ty trvají už víc, než rok. Majitelé se vše snažili řešit, navštívili postupně dva veterináře, ale zdravotní obtíže Bubliny se i přesto stále zhoršovaly. Na těchto veterinách bohužel nedošlo ke stanovení správné diagnózy, Bublina tak byla "léčena" nesprávně a lidé bez domova tím pouze přišli o peníze, které si na léčení fenečky našetřili. Obrátili se pak s prosbou o pomoc na nás. Bublina byla v dost žalostném stavu - měla vypadané chlupy na hrudníku, na uších, na nohou a dalších částech těla, kůže byla celá zarudlá a svědila. Hodně byly zasažené i uši zevnitř -  i v nich byl patrný zánět a měla je celé oteklé.

Naše paní doktorka si Bublinu vzala do péče a nejdříve se zaměřila na správnou diagnostiku - brali jsme vzorky kůže i chlupů z různých částí těla, dělali jsme výtěry z uší a vše se posílalo do laboratoře. Nakonec bylo zjištěno,  že fenka má "pěknou" bakteriální infekci jak na kůži, tak v uších. Díky další diagnostice bylo přesně zjištěno, které léky na tuto infekci nejlépe nasadit. Bublina dostala dvoje celková antibiotika na zánět kůže a také přesně zvolené kapky do uší. Již 14 dní po zahájení této léčby jsme viděli první úspěchy a bylo jasné, že léčba je opravdu zvolená správně.

Pravidelně Bublině také raději podáváme i pipety Strolgholdu proti kožním parazitům, které se sice nepodařilo zjistit, ale víme, že se umí dobře maskovat. Nyní dostala Bublinka i speciální šampón a dvakrát týden podstupuje koupel. Majitelé velmi dobře spolupracují, což je také jeden z důležitých faktorů při léčbě.

Bublina se teď léčí už měsíc a kožní problémy se stále zlepšují. Nicméně je jasné, že léčba potrvá minimálně dva až tři měsíce a je značně nákladná. 

Mockrát děkujeme za Vaši podporu a pomoc. Věříme, že společnými silami zvládneme Bublinu zbavit jejích urputných kožních problémů.  

Moc za Bublinku děkujeme!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Krásne Vianoce všetkým zvieratkám 🐾🐕‍🦺❤🎄🎅💝

Dávid Lovász
3 Kč

Rozělili jsme si s maminkou a přispějeme každa na jednoho psíčka,bohužel víc nemužeme.s tetou jdeme obdarovat psí utulek v Hodoníně a navíc nám finance nestačí.snad lidi mají ještě srdce a přispějí malou častkou na všechny psíčky.

jiřina grauová
180 Kč

Hodně zdraví a štěstí do dalšího života přeji Bublince.

Dárce

Malý příspěvek na léčbu.

Michal Čapek
200 Kč

Ať se Bublinka uzdraví co nejdříve ;-)

Jitka
500 Kč

Brzy se uzdrav, Bublino! :-)

Jana Forró
500 Kč