Nadační fond pro rozvoj zdravotnictví Litomyšlska


Hospicová a paliativní péče Senioři

Kyslíkový koncentrátor pro domácí hospicovou péči

Každoročně doprovázíme více než 20 umírajících, kteří si přejí dožít ve svém domácím prostředí. Domácnost pacienta je však často třeba pro tuto péči uzpůsobit. Usilujeme o to, abychom měli k zapůjčení dostatek polohovacích postelí a oxygenátorů. Zejména v době, kdy pečujeme o více umírajících najednou, se dostáváme do situace, kdy pro ně nemáme potřebné pomůcky a obtížně hledáme pomoc v okolních půjčovnách. Našim záměrem je dokoupit 2 polohovací lůžka s antidekubitními matracemi a 2 kyslíkové koncentrátory, které by sloužily výhradně umírajícím pacientům. Cena jednoho kyslíkového koncentrátoru DeVilbiss Compact 525 26.750,- Kč Celkový rozpočet: 53.500,- Kč

vybíráme od 11.12.2019
800 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Každoročně doprovázíme více než 20 umírajících, kteří si přejí dožít ve svém domácím prostředí. Domácnost pacienta je však často třeba pro tuto péči uzpůsobit. Usilujeme o to, abychom měli k zapůjčení dostatek polohovacích postelí a oxygenátorů. Zejména v době, kdy pečujeme o více umírajících najednou, se dostáváme do situace, kdy pro ně nemáme potřebné pomůcky a obtížně hledáme pomoc v okolních půjčovnách. 
Našim záměrem je dokoupit 2 polohovací lůžka s antidekubitními matracemi a 2 kyslíkové koncentrátory, které by sloužily výhradně umírajícím pacientům. 

Cena jednoho kyslíkového koncentrátoru DeVilbiss Compact 525     26.750,- Kč

Celkový rozpočet: 53.500,- Kč
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu