Nadační fond Toník


Děti, mládež, rodina

Tatínka rodině nevrátíme, pomozme jim zvládnout nečekanou situaci

Ve věku osmačtyřiceti let zemřel Pavel Sikora, který se sám v rámci Nadačního fondu Toník snažil pomáhat všem, kteří to potřebovali… a nikdo z nás ani v nejmenším netušil, že to bude jednou sám potřebovat.

vybíráme od 20.11.2019
113 430 Kč

přispělo

73 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pavel byl prima kamarád, špičkový odborník přes finance. Jeho poslední zpráva na facebooku začínala slovy „náročný týden“. Měl spoustu plánů ‒ místo toho jsme se pár hodin poté dozvěděli, že se s Pavlem už nikdy neuvidíme.

Se svými dcerami Ráchel a Rebekou měl druhý den oslavit osmnáctiny. Nechal je tu samotné, s jejich čtrnáctiletými bratry Ondřejem a Jonášem, ženou Janou a velkou hypotékou, o které pravidelně na sociální síti referoval. Nejen o ní, Pavel byl hodně činorodý a otevřený. Rád diskutoval, miloval filologii i historii, ale nejvíc svůj rodinný život, zahradu a psy… Děti podporoval ve studiu a těšil se na jejich úspěchy.



Rádi bychom jeho rodině pomohli aspoň finančně zvládnout nečekanou tíživou situaci. Předem děkujeme i za jakoukoli vaši pomoc. Přispět můžete prostřednictvím online kampaně zde na dárcovském portálu, nebo platbou přímo na transparentní účet 2201510583/2010, variabilní symbol 11 (nebo poznámka „pro Sikorovy“).

Chcete o nás vědět víc?

Základním posláním nadačního fondu je podpora dětí, kterým závažná nemoc jejich či jejich rodičů znemožňuje z finančních důvodů plnohodnotný společenský život, nebo mají zvýšené finanční náklady na zdravotnické pomůcky či léčebné postupy, díky kterým mají větší možnost žít svůj život plnohodnotněji.

Na webu Toníka najdete další informace, online si také můžete přečíst naši výroční zprávu za rok 2018. Pro další informace neváhejte kontaktovat člena Toníkovy správní rady Zdeňka Fekara (mail zdenek@evox.space, tel. 775 599 024).

Toník má transparentní účet 2201510583/2010.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

...upřímnou soustrast a přeji hodně sil v překonání Vaší ztráty.

Vladimír Jäger
4 000 Kč

Nezapomenutelná chvíle na 17. Treasury fóru a společné vítězství v soutěži... Milá rodino, vytrvejte.

Tomáš Brhel

Rest in peace, Pavel.

Nilesh Prag

Upřímnou soustrast

Sáva Oplištil
500 Kč

Pro Sikorovy

Jan Peták
3 000 Kč

Pro Sikorovy

Martin Horsky
500 Kč

Dear Pavel, rest in peace.

Enrico L. Barazzoni

Pavel was a great friend - RIP Pavel !!

Kari Mattila
50 €

Such a sad news has grieved us. condolences

ALFREDO LONGO

Rest in peace, Pavel!

Aku Kinnunen