Cesta domů, z.ú.


Hospicová a paliativní péče Zdraví

Vzdělávání

V lednu 2020 spouštíme pilotní provoz nové služby Cesty domů. Pobytovou službu odlehčovacích služeb potřebujeme připravit a uvítáme Vaše příspěvky. Tým asistentek a asistentů odlehčovacích služeb potřebují proškolit nejen v bazální stimulaci, ale také v kinestetické mobilizaci.

vybíráme od 15.11.2019

Kurz kinestetické mobilizace

50 000 Kč
vybráno 100 % z 50 000 Kč

přispělo

18 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Letos jsme se přestěhovali do nových prostor v Michli, kde se v současné době zaměřujeme na vybavení lůžkové části. Pobytovou službu odlehčovacích služeb využijí lidé v pokročilých a konečných stadiích nevyléčitelné nemoci, jejichž rodiny tak získají prostor pro odpočinek a vystřídání v náročné péči. Služba bude určena klientům z celé České republiky a zkušenosti z pilotního provozu budeme předávat dalším organizacím, aby podobná lůžka s takto specifickou nabídkou mohla vznikat i jinde v ČR.
V lůžkové části bude pracovat tým asistentek a asistentů odlehčovacích služeb Cesty domů. Kurz bazální stimulace a kinestetické mobilizace výrazně zvýší profesionalitu tohoto týmu, kterou pocítí hlavně přímo klienti, kteří našich služeb využijí. Máme již z minulosti zkušenosti, že kurzy jsou velmi přínosné a tak bychom je rádi celému týmu dopřáli, přestože jsou poměrně finančně náročné.

Děkujeme!

Cesta domů poskytuje odbornou péči umírajícím dospělým i dětem a jejich blízkým, kteří o ně pečují. Zároveň se snaží přispívat ke společenským a legislativním změnám, které umožní zlepšení péče o umírající lidi v naší zemi.       
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

S vděčností vzpomínám na vaši pomoc s péčí o mého tatínka v jeho posledních dnech života a na vaši péči o mojí maminku. Mnohé jsem se od vás naučila. Děkuji vám.
Přeji celému kolektivu šťastný nový rok 2020.

Jana Kaplanová
1 000 Kč