Ústecká komunitní nadace


Lidé s postižením Regionální a komunitní rozvoj

Dívej se! 2020

„Chceme se dívat kolem sebe …. pomáhat, podpořit a ukázat ostatním, že i takhle je možnost pomoci.“ Anita Boháčová, autorka kalendáře

vybíráme od 7.11.2019
2 800 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Dvanáct ústeckých žen se formou své ženské krásy a přirozenosti -„uměleckých aktů“ rozhodlo pod křídly Ústecké komunitní nadace vytvořit „dobročinný“ kalendář s názvem Dívej se! 2020 … každá z vyfotografovaných žen je patronkou dítěte s nemocí či nadace, která řeší určitý problém v naší společnosti. Ať už se jedná o hemofilii, cystickou fibrózu, mentální postižení, nemoc motýlích křídel, onkologická nemoc.
Svým darem pomůžete konkrétnímu dítě či organizaci.

Jeden příběh za všechny...
Markéta: Bylo mi 37 let, když mi lékaři sdělili tu strašidelnou diagnózu “rakovina prsu”. V mžiku se změnil život nejen mě, ale i celé mé rodině. V té době bylo mé dceři 9 let a synovi 7let. Po prvotním šoku provázeným strachem o vlastní život, jsem čelila otázce, jak vysvětlit danou situaci dětem, aby vše prožily se mnou po boku, ale bez traumat. Pomoc a podporu jsem našla v organizaci Mamma HELP, která již 20 let poskytuje pomoc, podporu a naději pacientkám s rakovinou prsu. Chci proto podpořit jejich projekt “ Říct to dětem”, který má pomoci mladším pacientkám - maminkám projít náročnou léčbou společně s dětmi, poradit, jak s nimi komunikovat přiměřeně jejich věku a nabízí službu bezplatné poradny zkušené psycholožky. 

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Díky všem, kteří se dívají a chtějí vidět.......

Renata Postlová
400 Kč