Loono, z.s.


Vzdělávání a výzkum Zdraví

Nauč školitele školit

150. Tolik mladých lékařů a mediků je v současnosti našimi školiteli. My už tak přes 6 let vychováváme nastupující generaci lékařů. Přidej se k naší misi a umožni jim vzdělávat se a růst.

vybíráme od 7.11.2019
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Pomoz nám šířit naši misi

1200 kč je částka, která nám umožní naučit jednoho školitele vést workshopy v oblasti prevence onkologických, kardiovaskulárních onemocnění a reprodukčního zdraví. Kromě odborných znalostí se naučí, jak srozumitelně mluvit s budoucími pacienty, pracovat v týmu nebo jak prezentovat na veřejnosti. 

Naši školitelé jsou studenti medicíny, budoucí zdravotní profesionálové či mladí doktoři, kteří pravidelně navštěvují školy, firmy i kulturní festivaly, kde učí veřejnost, jak si správně a pravidelně vyšetřovat prsa a varlata (#prsakoule), jak předcházet infarktu a mrtvici (#zijessrdcem) jak na prevenci sexuálně přenosných onemocnění či neplodnosti (#doledobry) a jak se starat o své duševní zdraví (#dobrenitro). Více o nich můžete zjistit TADY.

Kdo za Loono stojí?

V Loono ukazujeme, jak je prevence důležitá. Jsme tým mladých lékařů, studentů medicíny a budoucích zdravotních profesionálů. Společně pořádáme workshopy ve školách, firmách i na festivalech, kde vzděláváme v oblasti prevence onkologických, kardiovaskulárních onemocnění a reprodukčního zdraví. Záštitu nad námi převzala 1. lékařská fakulta UK. Našimi odbornými garanty jsou lékaři z oborů gynekologie, urologie, kardiologie i praktického lékařství

Skrze kampaně “Sahám si na ně každý měsíc - #prsakoule”,  “Žiješ srdcem” a “Dole dobrý” jsme v oblasti prevence vyškolili více než  100 500 lidí, z čehož si 56 z nich objevilo závažné onemocnění v časném stadiu.

Sleduj nás

Chces vědět víc o tom, jak se o svoje #prsakoule, srdce a reprodukční orgány správně starat? Doraz na některý z našich workshopů. Kdy a kde se konají se dozvíš na našem facebooku. Sledovat nás můžeš i linkedinu či instagramu, kde pod #zijessrdcem, #prsakoule a #doledobry uvidíš, kdo už naše kampaně podpořil. Víš o nějaké ze škol, festivalů či firem, kde bychom mohli školit, ozvi se naší Lee na workshopy@loono.cz.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu