Mezigenerační a dobrovolnické centrum TOTEM, z.s.


Senioři Životní prostředí

Veřejná sbírka pro TOTEM

Výtěžek ze sbírky slouží na podporu komunitní zahrady a KLUBU KAFÍČKO, ve kterém mají naši klienti možnost vypít si čaj nebo kávu, posedět s přáteli po kurzu či mezi aktivitami v TOTEMu a ochutnat domácí moučníky, které upekli naši dobrovolníci. MĚSTSKÁ MEZIGENERAČNÍ ZAHRADA je na terase centra od roku 2015 a společně se seniorskými dobrovolníky a dětmi z MŠ na ní pěstujeme bylinky, zeleninu, drobné ovoce, okrasné či jedlé květiny, slouží ale i k workshopům, posezení, grilování a relaxaci.

vybíráme od 11.10.2019

Podpořte klub Kafíčko a Městskou mezigenerační zahradu

CHCI PŘISPĚT do veřejné sbírky.
32 089 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
VEŘEJNÁ SBÍRKA "Dovybavení společenských prostor klubu Kafíčko a zřízení a provoz městské mezigenerační zahrady na terase TOTEM, z. s." je registrovaná u Krajského úřadu v Plzni od 10. 4. 2014 - SBÍRKOVÝ ÚČET: 887-337930/8030.

Do veřejné sbírky můžete přispívat jako anonymní dárci. Přijímáme online platby prostřednictvím tohoto dárcovského portálu nebo hotovostní platby do sbírkové pokladničky v naší organizaci, která je přístupná i na našich akcích pro veřejnost.

Před založením tohoto online projektu přispívali dárci do naší veřejné sbírky pouze prostřednictvím zapečetěné sbírkové pokladničky. K 31. 12. 2019 jsme na účtu evidovali celkem 30.939,67 Kč, které jsme použili jako výchozí stav i pro online výzvu.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu