Bez mámy, z.s.


Humanitární pomoc Rozvojová spolupráce

Na oběd suchou nohou

Příběh chodníku začal, když jsme viděli děti chodit mezi pokojem a jídelnou do půl lýtek ve vodě. Dovezly se staré pneumatiky, vycpaly hlínou a provizorní chodník byl na světe. Posloužil, ale dosloužil a teď potřebujeme něco stabilního! K ubytovně pro dívky jsme letos postavili betonový chodník a chtěli bychom tentýž postavit také k ubytovně pro chlapce. Pomůžete, aby děti mohly chodit na oběd suchou nohou?

vybíráme od 26.9.2019

Na oběd suchou nohou

K ubytovně pro holky už chodník máme, ale potřebujeme ho i k ubytovně pro chlapce. Období dešťů se blíží.
11 670 Kč
vybráno 47 % z 25 000 Kč

přispělo

16 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

První stupeň před opravdovým chodníkem. Provizorní chodník z pneumatik posloužil, ale ideální nebyl. Pneumatiky nejsou tak stabilní  a přechod vyžadoval hodně energie :)



Letos v létě se podařilo postavit k jedné ubytovně chodník stabilní a bytelný. Na práci se podíleli, jak místní pracovníci, tak naši dobrovolníci. Pomáhaly i děti, co jim síly stačily.




První chodník je hotov a čeká na období dešťů (od prosince). Pomůžete nám, abychom stihli vystavět druhý chodník? Všechno půjde rychleji, protože teď už víme jak!


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Krásné Vánoce přejeme z Komorní Lhotky

Veru
1 500 Kč

Člověk na tom nemusí být finančně nijak dobře, na naše poměry. Ale když ty dětičky vidim, cítím se jak sobec, s každou blbostí co si koupím. Přispívám a jsem ráda, že takové organizace jsou. Každý by měl dostat šanci.

Hana Kabashi
500 Kč