Nedoklubko, z.s.


Děti, mládež, rodina Zdraví

Barevné uniformy pro sestřičky

Na kojeneckém oddělení FN Hradec Králové se starají o ty nejmenší děti, která často v nemocnici stráví mnoho dní. Barevné uniformy tu zatím nemají a je jejich velkým přáním si je pořídit. Cílová částka pomůže zajistit veselé uniformy pro celé oddělení.

vybíráme od 18.9.2019

Barevné sestřičky

Příspěvkem pomůžete splnit přání sestřiček z kojeneckého oddělení FN Hradec Králové.
10 850 Kč
vybráno 109 % z 10 000 Kč

přispělo

14 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!


Lékaři a sestřičky na dětských odděleních jsou pro rodiče jako strážní andělé jejich dětí. Anděl ale nemusí být nutně v bílém. Děti na svět koukají jinýma očima, a to i ty úplně nejmenší. Barevná sestřička nebo doktor je pro dítě v první chvíli větší přítel a ne někdo, koho má proč se bát... I rodičům personál ve veselých uniformách pomáhá k lepšímu pocitu, ať už v jakékoliv situaci.

Barevné uniformy s veselými motivy už je možné občas vídat na dětských odděleních některých nemocnic, jejich pořízení pro celé oddělení je ale vždy věc nákladná.

Na kojeneckém oddělení FN Hradec Králové se starají o miminka od čtvrtého dne věku až po dvouleté děti.  Barevné uniformy tu zatím nemají, ale moc by si je přály. Dětem veselé motivy často rozzáří oči a pomáhají uvolnit se. Lékaři a sestřičky tu věří, že se jich děti ve veselých uniformách nebudou bát. Sami už vybraly většinu částky na pořízení uniforem, ke splnění jejich přání však chybí ještě 10 000 Kč.

Pomůžete nám splnit jejich přání?

 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Pro ty úžasné lidičky, co berou svou práci jako poslání a dávají ji vše i to nejcennější....lásku a své❤️

Radka Peskova

Ať jste vždy krásně barevné a usměvavé ♡

Tereza Mocková
250 Kč