NADACE LEONTINKA


Lidé s postižením Sport a volný čas

Pomozme Davídkovi (11) plavat poslepu jako profík!

Davídek přišel o zrak teprve nedávno - kvůli agresivnímu nádoru se jeho svět ponořil do tmy. Nevzdal se a před třemi roky si našel vášeň, která ho doslova drží nad vodou. Od prvních temp se poslepu proplaval až ke zlatým medailím a možnost reprezentovat na ME. Soutěží dokonce i se zdravými dětmi a vyhrává nejen nad nimi, ale hlavně nad svým postižením. Pomozme mu trénovat dál!

26 300 Kč
vybráno 64 % z 40 780 Kč

přispělo

12 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
"Z Berlína přivezl 3 zlaté, 3 stříbrné a 2 bronzové medaile a koncem června se mu splnil velký cíl, a to, že si ve Finsku zaplaval úžasné časové limity na další světové závody,"
říká maminka Davídka, který ve svých 11 letech mimo jiné drží prvenství mezi vidomými plavci znaku v Plzeňském kraji a v rámci ČR je mistrem ve své kategorii.
Všestranně talentovaný a snaživý jedenáctiletý kluk to neměl lehké. Osud mu sice vzal možnost vidět, ale dal skvělé rodiče, kteří s ním přestáli náročné období chemoterapií a už třetím rokem ho podporují v jeho největší vášni: plavání!

Roční pronájem dráhy v bazénu, zaplacení cest, startovného na závodech i možnost mít vlastního trenéra vyjde rodinu na 81.560 Kč za rok. Pomůžeme Davídkovi pokrýt alespoň polovinu nákladů?
Díky pokračujícícm tréninkům si třeba v roce 2024 zaplave na své vysněné paralympiádě! :-)

DARUJME DAVÍDKOVI MOŽNOST PLAVAT JAKO PROFÍK!
180 Kč = 2 h plavání ve vlastní dráze
300 Kč = 3 h trénink s profi trenérem
500 Kč = 5 h plavání ve vlastní dráze / měsíční spotřeba benzínu na dojíždění
900 Kč = měsíční startovné na závodech
5000 Kč = týdenní plavecké soustředění

Jménem Nadace Leontinka děkujeme za příspěvek pro Davídka v jakékoli výši. Vážíme si každého jednotlivého dárce!
Vaše Nadace Leontinka & nevidomý Davídek

Nadace Leontinka již 14 let pomáhá zrakově postiženým obstát ve světě, který na zrak spoléhá. Ze 100 % vybraných darů zaplatíme plavecké lekce a závody pro Davídka.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu