Arnika - program Toxické látky a odpady


Zdraví Životní prostředí

Česko bez jedů

Chcete se připojit k naší iniciativě a vytvářet bezpečné prostředí pro své děti? Spojte se s námi a společně zastavme recyklaci jedovatých plastů. Dáváme jim rok, maximálně dva, aby se z našich domovů dostaly navždy!

ČESKO BEZ JEDŮ

Dáváme toxickým plastům rok, maximálně dva. Sami to ale nedokážeme. Pojďte do toho s námi!
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Chcete ochránit své děti a vytvořit pro ně i vás zdravé prostředí? Pak neváhejte ani minutu a zbystřete! 
 
V plastových výrobcích se skrývají toxické látky, které mohou poškodit vývoj mozku, ničit imunitu a narušit fungování štítné žlázy. Ale nejen to, tyto jedy se nacházejí v běžných předmětech, jako jsou hračky, hřebeny, rukojeti příborů nebo šatní ramínka. A víte, kde se tam vzaly? Tyto nebezpečné látky pocházejí mimo jiné z různých druhů plastových výrobků, a dokonce i z recyklovaného elektrošrotu!
Běžně se totiž při výrobě spotřebního zboží vyrobeného často z plastu jako je elektronika, nábytek, oblečení či hračky přidává směs všelijakých látek. Ty nejrizikovější byly sice zakázány, ale špatná legislativa povoluje tyto plasty nadále používat a následně použité materiály i recyklovat. Škodlivé látky v nich obsažené se vracejí jako bumerang přímo do našich domovů. 

Ale nezoufejte, protože Arnika se s tím rozhodla něco udělat. Spolupracujeme s dalšími organizacemi a politiky, abychom zakázali přidávání toxických látek do spotřebního zboží. Sledujeme a testujeme výrobky, abychom zajistili, že jsou nezávadné pro vaše děti a bez rizika pro vaše zdraví.
Chcete se připojit k naší snaze a vytvářet  bezpečné prostředí pro své děti? Spojte se s námi a společně zastavme používání jedovatých látek  a plastů. Dáváme několik let, aby se z našich domovů dostaly navždy!

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Vážím si vaší práce a aktivit pro naši planetu. V. Vondráček

Vladimír Vondráček
500 Kč

Moc Vám děkujeme za důvěru a podporu.

Arnika - program Toxické látky a odpady

Ať se vám moc daří :-)

Vladimír Vondráček
500 Kč

Moc děkuji za vaši práci, kterou považuji za velice důležitou.

Zdeňka Heřmánková
500 Kč

Dobrý den,
přeji si,aby se vaše sdružení věnovalo znečištění životního prostředí v naší republice. Máte široký rozsah,,doma je co zlepšovat.

Jaromíra Radiová
1 000 Kč

Díky, že se staráte i za nás :-)

Zdeňka Swiacká
300 Kč

Povedené video

Barbora Kučerová
100 Kč