Dům Ronalda McDonalda, nadační fond


Děti, mládež, rodina Zdraví

Podej pomocnou ruku naší charitě

Pracuješ v mekáči a cítíš se jeho součástí? Pak jistě víš, jak důležitým členem McDonald´s family je i nadační fond Dům Ronalda McDonalda. Letos se kvůli covidu už podruhé zrušil prodej charitativních samolepek - ručiček a naše charita tak přišla o zhruba 6 milionů korun, se kterými počítala pro dům v Motole. Dům, který tolik pomůže rodinám vážně nemocných dětí. Dům, který se již začátkem roku začne stavět!

Nechceme, aby děti byly v nemocnici samy!

Koupí nálepky přispějete na stavbu Domu Ronalda McDonalda, dočasného domova pro rodiče dlouhodobě hospitalizovaných dětí ve Fakultní nemocnici v Motole. Děkujeme, že pomáháte s námi!
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!


Pomáháme rodinám, jejichž dítě onemocnělo vážnou chorobou a musí být dlouhodobě hospitalizováno. Nechceme, aby děti byly v nemocnici samy! 

Náš hlavní cíl je postavit dům v areálu Fakultní nemocnice v Motole, který bude zdarma sloužit rodinám malých pacientů jako dočasné náhradní bydlení, aby mohly zůstat nablízku svým nemocným dětem po celou dobu jejich hospitalizace. 

Než bude dům otevřen, přispíváme na ubytování v motolské ubytovně rodičům dětských pacientů, kterým jej nehradí pojišťovna. 

Postavit dům pro minimálně 20 rodin stojí hodně peněz. Díky vaší pomoci již máme 45 milionů, stále to ale nestačí! Přispějte a pomozte tak uskutečnit tento jedinečný projekt. 

Děkujeme, že společně s námi pomáháte! 
 
Koupí nálepky přispějete na stavbu dočasného domova pro rodiče dlouhodobě hospitalizovaných dětí ve Fakultní nemocnici v Motole.

Naše partnerství s McDonald's

Zakladateli našeho nadačního fondu jsou dvě společnosti: McDonald’s ČR spol. s r.o. a Reklamní společnost McDonald’s s.r.o.

McDonald’s umožňuje v restauracích umístit sbírkové pokladničky a na elektronických kioscích používat darovací tlačítka. DRMcD tak získává významnou finanční pomoc pro rodiny dlouhodobě hospitalizovaných dětí prostřednictvím veřejné sbírky, která by bez pomoci zaměstnanců McDonald’s na restauracích jen těžko fungovala.

Každý rok zaměstnanci v restauracích McDonald’s po dobu 20 dní prodávají charitativní samolepky DRMcD a získávají tak finanční podporu, která opět putuje na sbírkový účet na podporu rodin nemocných dětí.

Díky našemu partnerství můžete samolepky zakoupit i v síti restaurací McDonald's po celé České Republice.

Stačí zaměstnance při objednávce požádat o ruku! :-)
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ať už brzy stavíte🏡

Jarka Jahelková
100 Kč

Good idea, jen tak dal.

Irena Lipnerová
20 Kč

Super práce! Zdravím z Bucuresti

Petr Kobylka
200 Kč

Tak ať se to podaří! :)

Ivana Pešatová
100 Kč