GALAXIE CENTRUM POMOCI z.ú.


Kultura, umění a historie Lidé s postižením

Zářicí GALAXIE

PODPOŘTE MULTIKULTURNÍ SLAVNOST. Cílem projektu je propojení místní komunity obyvatel se zdravotně / mentálně hendikepovanými spoluobčany a talentovanými umělci. K 20. výročí založení GALAXIE centrum pomoci Karviná organizujeme multikulturní slavnost, kterou chceme upozornit místní komunitu na potenciál našeho zařízení ke vzniku polyfunkčního komunitního centra.

vybíráme od 25.4.2019

PODPOŘTE MULTIKULTURNÍ SLAVNOST

Za všechny dary předem děkujeme! ♥♥♥
500 Kč
vybráno 0 % z 170 000 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Vystoupí hudebníci a protagonisté převážně z Karviné a blízkého okolí. V doprovodném programu si mohou návštěvníci vyzkoušet různé workshopy, budou připraveny ukázky sportů, představí se místní skauti, pro děti budou nachystané atrakce, proběhne výstava obrazů a samozřejmě dobré občerstvení.

Založení stacionáře chceme oslavit společně s místní komunitou obyvatel. Zařízení se nachází na sídlišti Karviná - Hranice, uprostřed prostorné zahrady. Naší vizí je propojení zařízení sociální služby s místní komunitou. Přilehlá zahrada kolem objektu zařízení by mohla prozářit celý okolní prostor šedivých panelových domovních bloků. Byla by prostorem malého parku uprostřed sídliště - "Zářící Galaxie" s lavičkami, dětským hřištěm a dětským koutkem v budově zařízení.

Chceme aby vznikla tradice, pokračování v dalších ročnících.
♥ ♥ ♥ děkujeme ♥ ♥ ♥
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu