Bachtale, z.s.


Regionální a komunitní rozvoj Sociálně znevýhodněné skupiny

EMILIA - startovací období komunitního sociálního podnikání

Těžko zaměstnavatelné ženy s nějakým hendikepem- sociálním, zdravotním, romky, samoživitelky, ženy nad 55+, které nemohou z různých důvodů nastoupit do zaměstnání do 2 až 3 směnného provozu, proto jsou neuplatnitelné na trhu práce. TOTO JE VARIANTA, kdy se ženy neocitnou v izolaci, ale východisko, jak se opět začlenit na trhu práce a zároven si přilepšit finančně. Startovací období je doba nastartování sociálního podnikání, kdy ženy budou ručně vyrábět výrobky a předměty a z prodejem se začne koloběh výroba- prodej - zisk - vyplacení ženy a opět nákup materiálů. Finanční prostředky budou použité pro různé systémové kroky k nastavení a fungování projektu pro ženy nezaměstnané ze sociálně vyloučených lokalit... okolo Mimoně...

vybíráme od 29.3.2019

EMILIA start

8 750 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
STARTOVACÍ OBDOBÍ - je od ledna do prosince 2019, kdy prvních 6 měsíců je příprava a od června začátek realizace systémových  kroků realizace  rozjezdu prvních 6 měsíců startu, kdy v těchto dalších 6 měsících budou jednotlivé kroky od administrativy, pronájmů prostoru, vytvoření FB prodejních stránek a eshopu, vybavení skladů - výběr pracovnic - zaučení - prodej - marketingové a reklamní strategie, atd. 
SMYSL PROJEKTU je uplatnit neuplatnitelné ženy a začlenit je na trh práce, kdy poslání je dát šanci si přivydělat a postupně projekt zakotvit natolik, že vznikne dlouhodobý sociální podnik, který se po dalším roce realizace dokáže uživit sám cca od roku 2021. 
CÍL- udržet projekt, vytvářet a rozšiřovat sortiment, nabízet Romkám, ale i jiným znevýhodněním ženám šanci.

Více o naši dosavadní činnosti na FB stránkách Bachtale z.s , kde jsou v albech i fotogalerie některých našich výrobků, předmětů a věnců z minulosti a dalších činnostech spolku v rovině komunitní práce, gender aktivity a zajímáme se i holokaust. Snad Vás to přesvědčí a podpoříte nás.

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Založení projektu