Oblastní charita Hradec Králové


Hospicová a paliativní péče

Lůžkový hospic - Hradec Králové - Stěžery

Lůžkový hospic o kapacitě 15 lůžek bude součástí nového zařízení komplexní paliativní a hospicové péče, jehož výstavbu v současné době připravuje Oblastní charita Hradec Králové. Vzhledem ke svému poslání a již poskytované domácí hospicové péče na Královéhradecku reagujeme tak na potřebnost této služby vyjádřené mimo jiné i ve strategických materiálech Královéhradeckého kraje i Statutárního města Hradec Králové.

vybíráme od 6.3.2019

Podpořte projekt Lůžkového hospice

Lůžkový hospic o kapacitě 15 lůžek bude součástí nového zařízení komplexní paliativní a hospicové péče, jehož výstavbu v současné době připravuje Oblastní charita Hradec Králové.
18 800 Kč

přispělo

11 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Zařízení bude kromě lůžkového hospice zahrnovat také ambulanci paliativní péče a stacionář, zázemí pro Domácí hospicovou péči, Poradnu hospicové péče a půjčovnu kompenzačních pomůcek. Jeho zprovozněním se zvýší dostupnost a kvalita poskytování odborné paliativní a hospicové péče nevyléčitelně nemocným, a vytvoří se vhodné podmínky pro jejich doprovázení i v posledním období života v domácím prostředí nebo ve specializovaném lůžkovém zařízení nezapomínajíc ani na jejich blízké. 

Zařízení bude umístěno v obci Stěžery díky zastupitelstvu Královéhradeckého kraje, které v prosinci 2018 schválilo právo stavby a budoucí darovací smlouvu k pozemku. Investor v současné době soustřeďuje finanční prostředky ve výši 3 milionů korun na přípravu projektové dokumentace.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Díky za Vaši iniciativu

Robert Vlk
1 000 Kč

Ať vám dobrý Bůh žehná a s Jeho pomocí se toto potřebné dílo podaří.

Kateřina Nixová

HAF a Shebina přejí hodně zdaru!

Lucie Šebánková
2 000 Kč

Dala bych cokoliv za to, kdyby to tam stálo už vloni a děda mohl své poslední dny, týdny možná měsíce strávit kousek od domova, od Stěžírek! Tyto projekty by se měly podporovat... nikdy nevíte zda vy sami nebudete jednou chtít důstojně odejít....

Martina Ryšánková
500 Kč