Nadační fond ONEMANSHOW Foundation


Osvěta a poskytování informací Zdraví

ONEMANSHOW Foundation

Nadační fond provozuje osvětovou činnost a realizuje projekty na zlepšení stavu společnosti a světa. V únoru 2019 otvíráme první individuální podpůrný program určený na pomoc obětem dopravních nehod. V rámci našeho programu nabízíme jednotlivcům přímou pomoc v případech, kdy se prokazatelně stali obětí dopravní nehody s přetrvávajícími následky. Jedná se o vyústění naší osvětové kampaně 1/10, která běžela českou společností v roce 2018. Během roku 2018 nám přicházelo nespočet žádostí s prosbou o pomoc či podporu obětem dopravních nehod. V tuto chvíli došlé žádosti o podporu vyhodnocujeme, současné finanční prostředky nepokryjí všechny žádosti a prosby o pomoc, které dostáváme. Vaše pomoc nám tak můžeme pomoci podpořit další příběhy a realizovat další projekty. S Vámi , společně, toho zvládneme víc.

vybíráme od 28.2.2019

ONEMANSHOW Foundation v roce 2019

ONEMANSHOW Foundation nadační fond provozuje osvětovou činnost a realizuje projekty na zlepšení stavu společnosti a světa. V roce 2019 se zaměřujeme převážně na podporu obětí dopravních nehod. Vaše podpora nám můžeme pomoci podpořit další příběhy a realizovat další projekty. S Vámi , společně, toho zvládneme víc.
5 500 Kč

přispělo

6 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
ONEMANSHOW Foundation nadační fond provozuje osvětovou činnost a realizuje projekty na zlepšení stavu společnosti a světa. V únoru 2019 otvíráme první individuální podpůrný program určený na pomoc obětem dopravních nehod. V rámci našeho programu nabízíme jednotlivcům přímou pomoc v případech, kdy se prokazatelně stali obětí dopravní nehody s přetrvávajícími následky.  Jedná se o vyústění naší osvětové kampaně 1/10, která běžela českou společností v roce 2018.  Během roku 2018 nám přicházelo nespočet žádostí s prosbou o pomoc či podporu obětem dopravních nehod. V tuto chvíli došlé žádosti o podporu vyhodnocujeme, současné finanční prostředky nepokryjí všechny žádosti a prosby o pomoc, které dostáváme. Vaše pomoc nám tak můžeme pomoci  podpořit další příběhy a realizovat další projekty. S Vámi , společně, toho zvládneme víc.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Díky, za pomoc lidem, kterou děláte.

Jiří Kopecký