NADĚJE


Sociálně znevýhodněné skupiny

Podpora terénního programu v Litoměřicích

Terénnímu programu NADĚJE chybí na zajištění letošního provozu 150 000 Korun. Program je primárně a dlouhodobě zaměřen na pomoc lidem bez domova. Dva terénní pracovníci aktivně vyhledávají jednotlivce, kteří přišli o svůj domov, rodinu, přátele a ocitli se v nejisté situaci venku na ulici. Pomozte nám překonat těžkou finanční situaci a přispějte jakoukoliv částkou na udržení dlouhodobě fungujícího programu.

vybíráme od 22.2.2019

Podpora terénního programu v Litoměřicích

Pomozte nám překonat těžkou finanční situaci a přispějte libovolnou částkou na udržení dlouhodobě fungujícího programu.
41 611 Kč
vybráno 28 % z 150 000 Kč

přispělo

12 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
V rámci programu lidem v těžké životní situaci nabízíme potravinovou i materiální pomoc, pomáháme s vyřízením dokladů a hledáním ubytování a zaměstnání. V zimních měsících nabízíme také teplé oblečení, deky a boty. S pomocí externí zdravotnice zajišťujeme základní zdravotní ošetření a osvětu venku v terénu. V případě potřeby zprostředkujeme kontakt na další návazné služby.

Všem, kteří nás podpoří, předem velmi děkujeme.
NADĚJE v Litoměřicích pomáhá lidem bez domova, tak, aby mohli žít důstojnější a bezpečnější život a přispívá ke zlepšení či řešení jejich nepříznivé situace lidským přijetím, materiální pomocí, odbornou radou, zdravotní pomocí v terénu a ubytováním. V Litoměřicích působíme od roku 2003.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu