Společnost pro ranou péči, pobočka Ostrava


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Koberec pro ranou péči

Pomozte nám vybavit hernu v našich nových prostorách kobercem! Společnost pro ranou péči, pobočka Ostrava, se stěhuje na Rodinnou ulici v Ostravě-Zábřehu a hernu pro děti se zrakovým a kombinovaným postižením bychom moc rádi vybavili kobercem, aby děti nemusely lozit po studených dlaždičkách, když si hrají na zemi. Metr koberce stojí 600 korun, darujte svůj metr!!! Nebo dva:-)! Díky!!!

vybíráme od 22.1.2019
6 600 Kč
vybráno 19 % z 35 000 Kč

přispělo

12 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jako jediná organizace Moravskoslezském kraji se poskytujeme pomoc a podporu rodinám s dětmi se zrakovým postižením v raném věku, tedy od narození do sedmi let. Díky Vaší podpoře budeme moci do herny v našich nových prostorách na Rodinné ulici č. 57 v Ostravě-Zábřehu pořídit koberec (včetně pokládky), tak aby si děti při setkávání klientských rodin a při dalších akcích nemusely hrát na zemi na studených dlaždicích. Metr koberce stojí 600 korun, darujte svůj metr!!! Nebo dva:-)! Díky!!!

V případě Vašeho zájmu s Vámi sepíšeme darovací smlouvu, dojednáme podmínky významnějších darů a partnerství, rádi se s Vámi sejdeme! Kontaktujte nás e-mailem: ostrava@ranapece.cz nebo telefonicky: 774 567 236.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu