Zvěř, z.s.


Kultura, umění a historie Regionální a komunitní rozvoj

Komunitní a kulturní prostor Karnola

Komunitní a kulturní prostor Karnola v Hranicích začal být aktivní v září 2017, kdy komunita soustředěná okolo spolku Zvěř, z.s. zrekonstruovala prostory staré fabriky a vytvořila tak unikátní prostor. Cílem je posílit komunity, které se nechtějí uzavřít v bublině maloměsta, ale naopak touží své okolí obohatit o nové obzory. Karnola chce primárně dát prostor mladým a tvořivým lidem k realizaci svých nápadů a zároveň jim nabídnout možnost poznávat nové inspirativní lidi a projekty. Karnola už si párkrát prošla existenční krizí a teď je tady další. Budeme rádi, když nám tuto platformu pomůžete udržet v provozu. Tentokrát se rozhodně nenecháme vyvést z míry a nastalé situaci se zkrátka a dobře přizpůsobíme!

vybíráme od 20.12.2018

Komunitní a kulturní prostor Karnola

Děkujeme za váš příspěvek hranické Karnole. Těšíme se na vaši návštěvu!
43 000 Kč

přispělo

23 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
KULTURNÍ A KOMUNITNÍ!


Na začátku naší existence byly nutné stavební úpravy, a tak jsme za pomoci dobrovolníků a nadšenců zrekonstruovali zanedbané prostory bývalé textilní továrny, vytvořili zázemí kavárny a také zrevitalizovali přilehlou zahradu. 



Filmové projekce, divadelní a literární představení, přednášky, workshopy, koncerty, vernisáže, benefiční bazary, komunitní akce a spolupráce se zahraničními projekty. Tomu všemu se věnujeme!  


Chceme vytvářet obsah i v období kulturního útlumu a prezentovat vám ho na online platformách, abyste nás mohli navštívit aspoň virtuálně.

Věříme, že s vaší pomocí, se nám podaří zvládnout tohle období!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Lusk, dárek na Vánoce.

Martin Šulc
500 Kč

Díky za to že jste!

KKSH

Držíme Vám palce!

ať se daří,
černoši ;)

Dárce

Máte to tam a veselé Vánoce ;)

Radim Tvrdoň
500 Kč