Cheiron T, o.p.s.


Regionální a komunitní rozvoj Sociálně znevýhodněné skupiny

Vstupenka, která pomáhá

Díky vstupence, která pomáhá, můžete využít jedinečné akce, kterou si pro Vás přichystal Cheiron T a nadace Divoké husy. Dne 15. prosince pořádáme divadelní představení Vánoce za časů našich prababiček. Nadace Divoké husy zdvojnásobí celý výtěžek akce. A zde přichází Vaše chvíle! Můžete si zakoupit fiktivní vstupenku, i když na představení nechcete, nebo nemůžete dorazit. Podpoříte tak dobrou věc a navíc se Váš příspěvek zdvojnásobí!

vybíráme od 7.12.2018
3 960 Kč
vybráno 20 % z 20 000 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Nemůžete se zúčastnit vánočního představení Vánoce za časů našich prababiček? Zakoupením pomyslné vstupenky podpoříte práci s dětmi a mládeží na šikmé ploše pohodlně z gauče. Výše každého daru navíc zdvojnásobí nadace Divoké husy. Pokud si tedy koupíte vstupenku za 120 Kč, podpoříte aktivity Cheiron T ve výši 240 Kč! A to se vyplatí! Kouzelná vstupenka za 1000 Kč Vám kromě dobrého pocitu zajistí také instantní vylepšení karmy.
Navíc pro vás máme  přichystané překvapení, abyste mohli být na představení nejen duchem, ale i jménem. Vše se dozvíte z fotoreportu, který zašleme na Vámi uvedený email. 
Děkujeme za každý příspěvek!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu