NESEHNUTÍ Brno


Vzdělávání a výzkum Protikorupční aktivity

DATschool

Česká mediální scéna se dlouhodobě potýká s nedostatkem kvalitní žurnalistiky zejména z dílny mladých tvůrců a tvůrkyň. Přispějte na mediální školu a pomozte s dobrým vzděláním pro začínající generaci novinářů a novinářek!

6 100 Kč
vybráno 87 % z 7 000 Kč

přispělo

15 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Česká mediální scéna se dlouhodobě potýká s nedostatkem kvalitní žurnalistiky zejména z dílny mladých tvůrců a tvůrkyň. NESEHNUTÍ a Voxpot se snaží to změnit a podporovat mladé a začínající novináře a novinářky v jejich práci.
 
Mediální a datová škola DATschool v sobě propojuje vzdělávání pod taktovkou zkušených novinářů a novinářek,  debaty o tom, jakémísto mají v našich médiích ženy,  jak se dá dělat kvalitní zahraniční reportáž nebo co způsobuje ve veřejném prostoru nenávist.

Díky této podzimní škole získá přes dvě desítky mladých lidí vhled do toho, jak dělat kvalitní novinářskou práci a jak prostřednictvím různých novinářských formátů zkvalitňovat mediální prostředí v ČR.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Pavel Suchomel
Brno
Ahooooooooooj!
DATschool

Pavel Suchomel
600 Kč

Toto je přesně to, co naše společnost potřebuje co nejvíce. Kvalitní nezávislá investigativní žurnalistika je nejdůležitějším hlídacím psem demokracie. Jsem moc rád, že tento pilíř stavíte a posilujete. Jen tak dál!

Miroslav Londýn
300 Kč