Nadační fond Česká lvice


Vzdělávání a výzkum Osvěta a poskytování informací

Osvětová kampaň Příklad vychovává

Posláním projektu je vnést do společnosti více tolerance, pochopení, ohleduplnosti a tím zlepšovat mezilidské vztahy, chování nejen člověka k člověku, ale i člověka ke zvířatům a přírodě celkově.

Osvětová reklamní kampaň - Příklad vychovává

Svým darem přispíváte ke zlepšení mezilidských vztahů, etiky a nálady ve společnosti
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Chovej se k druhým tak, jak chceš, aby se ostatní chovali k tobě 

Projekt vznikl z nutnosti zlepšení mezilidských vztahů ve společnosti. Nelze neustále posouvat hranice morálky, slušného chování a etiky všeobecně.  Nelze ani do nekonečna poukazovat na chyby druhých, je nutné převzít odpovědnost za sebe a být tím příkladem, který vychovává budoucí generace.
Je nutné si připomínat a opakovat, že dodržování dohod, pravidel a smluv je přednost a ohleduplnost. Tolerance a vlídné jednání je lidská přirozenost na kterou je třeba být pyšný a není se za co se stydět.
Proto chceme formou reklamních kampaní, nebo i omalovánek a her pro děti, za podpory médií a všech, kterým není lhostejný svět ve kterém žijeme, propagovat Česká moudra a přísloví, vyzdvihovat ctnostné povahové rysy a klady společnosti. Představte si silnice lemované billboardy na kterých jsou stará moudra či ukázky toho jak se chovat ohleduplně ve všech sférách svého života. Nebo v televizi místo reklamy na konzumní zboží, reklama na téma "příklad vychovává". Zda to cítíte stejně jako my, děkujeme za vaši podporu, pomoc a důvěru.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu