Nadace Neziskovky.cz


Filantropie a dobrovolnictví Osvěta a poskytování informací

Svět neziskovek

Podpořte Svět neziskovek - jediné online médium, které inspiruje dobročinné organizace napříč obory a tématy. Společně můžeme ukázat světu venku, že na rozvoji občanské společnosti záleží!

Svět neziskovek

Svět neziskovek je jediné médium v ČR, které inspiruje k rozvoji neziskový sektor napříč celým spektrem. Ukazujeme dobročinným organizacím, jak být lepší, a odhalujeme parádní výsledky jejich práce veřejnosti. Abychom se do toho mohli opřít ve velkém, potřebujeme vás po boku. Podpořte svým darem naši práci a pomozte tak Svět neziskovek otevřít světu venku. Děkujeme!
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Svět neziskovek je jediné médium v ČR, které inspiruje k rozvoji neziskový sektor napříč celým spektrem. Vyhledáváme odborníky, přinášíme nová témata a učíme dobročinné organizace, jak být lepší.

Přestože z jejich kvalitní práce těží celá společnost, ne vždy je to vidět na první pohled. Úroveň důvěry se dle průzkumů drží velmi nízko a dobročinné organizace čelí stále vyššímu mediálnímu tlaku. I proto je potřeba ukazovat parádní výsledky práce dobročinných organizacích ven.

Abychom se do toho mohli opřít ve velkém, potřebujeme vás po boku. Podpořte svým darem naši práci a pomozte tak posílit Svět neziskovek a otevřít ho světu venku. Děkujeme!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu