Platforma pro udržitelný rozvoj a etiku, z. s.


Osvěta a poskytování informací Zvířata

DOMINION TOUR ČR

Spotřeba masa roste a problematika živočišné výroby, ochrana životního prostředí a ochrana zvířat je stále více skloňovaným tématem. Unikátní snímek Dominion režiséra Chrise Delforce dokumentuje tu nejmodernější živočišnou výrobu současnosti. Dominion není jen dokument, ale celé hnutí. Pokud máme přístup k ochraně životního prostředí a zvířatům změnit, je nutné začít s osvětou.

vybíráme od 29.8.2018
3 050 Kč

přispělo

6 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Platforma pro udržitelný rozvoj a etiku, z. s. ve spolupráci s iniciativou Zvířata nejíme, Veganomike a mnoha dalšími aktivními lidmi odstartovali projekt Dominion Tour ČR.

Po celé republice organizujeme promítání v mnoha městěch, obcích či kulturních centrech a šíříme tak povědomí o problematice živočišné výroby a jejích dopadech na přírodu. Promítání bude ZDARMA, aby na film přišlo co nejvíc diváků a s následnou moderovanou diskuzí. 

Přeložili a načasovali jsme české titulky, vytváříme propagační materiály a koordinujeme promítání v mnoha městech. Celý tým bude cestovat napříč republikou a šířit osvětu ve všech krajích. Váš dar tak pomůže financovat projekt, který umožňí tento unikátní a velice působivý snímek zhlédnout co největšímu počtu diváků.

Z peněz navíc bychom rádi nechali film nadabovat do čestiny. Pomozte nám zbourat všechny možné bariéry mezi dokumentem a diváky.

Děkujeme!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu