Loono, z.s.


Vzdělávání a výzkum Zdraví

Zachraň koule!

Varlata, hovorově koule a latinsky testes. Právě ty jsou jedním z nejohroženějších orgánů co se rakoviny u mladých mužů týče. Proto na gumových modelech s ukrytými bulkami učíme, jak se správně a pravidelně vyšetřovat a odhalit tak rakovinu v časném stádiu. Abychom mohli vyškolit co nejvíce lidí, potřebujeme i hooodně modelů koulí! Přispěj nám na nové.

50 755 Kč

přispělo

37 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Pomoz nám šířit naši misi

Koulaření se meze nekladou, přispět proto můžeš libovolnou menší či větší částkou.  Za příspěvek 5000 Kč pořídíme koule nové a budeme tak moci v oblasti prevence rakoviny varlat vyškolit ještě více návštěvníků workshopů. Staň se i ty dárcem koulí! Ať jsou #prsakoule kompletní.


Kdo za Loono stojí?

V Loono ukazujeme, jak je prevence důležitá. Jsme tým mladých lékařů, studentů medicíny a budoucích zdravotnických profesionálů. Společně pořádáme workshopy ve školách, firmách i na festivalech, kde vzděláváme v oblasti prevence onkologických a kardiovaskulárních onemocnění. Záštitu nad námi převzala 1. lékařská fakulta UK. Našimi odbornými garanty jsou lékaři z oborů gynekologie, urologie, kardiologie i praktického lékařství

Skrze kampaně “Sahám si na ně každý měsíc - #prsakoule”,  “Žiješ srdcem” a “Dole dobrý” a #Dobré nitro jsme v oblasti prevence vyškolili více než 120 000 lidí, z čehož si 64 z nich objevilo závažné onemocnění v časném stadiu.

Sleduj nás

Chceš už teď vědět víc o tom, jak se o svoje #prsakoule, srdce a reprodukční orgány správně starat? Doraz na některý z našich workshopů. Kdy a kde se konají se dozvíš na našem facebooku. Sledovat nás můžeš i linkedinu či instagramu, kde pod #zijessrdcem, #prsakoule, #doledobry a #dobrenitro uvidíš, kdo už naše kampaně podpořil. Víš o nějaké ze škol, festivalů či firem, kde bychom mohli školit, ozvi se naší Lucii na workshopy@loono.cz.



Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Díky za to, co děláte <3 nám to pomohlo, tak ať koule pomáhají i dál!

Eva Srut
4 200 Kč

Díky! Za mého muže i děti. Prsa jsou trvanlivější?😉

Klára

#zachrantekoule #nadobrouvec děkuju za to, co děláte!

Matěj Trnčík

Každý chlap by měl mít koule na to si koupit jedny Loono koule :)

Dárce
4 200 Kč