Elpida, o.p.s.


Senioři Zdraví

Linka seniorů - Pomoc lidem v tíživé životní situaci

Linka seniorů 800 200 007 denně pomáhá desítkám seniorům v tíživých životních situacích - při ztrátě partnera, domácím násilí, nebo když nemají na jídlo či drahé energie. Ročně takto pomůže 30 tisícím volajícím. Pomozte nám pomáhat a přispějte na provoz linky. Za 200 korun pomůžeme jednomu seniorovi.

100 Kč = 1 hovor

Každých 200 Kč umožní jednomu seniorovi zavolat bezplatně o pomoc na Linku seniorů 800 200 007. Děkujeme.
164 340 Kč

přispělo

46 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Linka seniorů nabízí volajícím důvěrný prostor pro sdílení jejich pocitů, provází je náročnými životními situacemi, poskytuje jim smysluplné kontakty na další služby a instituce. Proto je v provozu 365 dní v roce od 8 do 20 hodin. Hovory jsou emočně velmi náročné, senioři jsou ve velkém stresu, úzkosti, přemíra protichůdných informací, válka, zdražování a nejistý budoucí vývoj je pro ně hodně znepokojující a stresující.

Linka seniorů 800 200 007 je bezplatnou anonymní krizovou linkou a linkou důvěry nejen pro seniory, ale i mladé lidi, kteří se potýkají s problematikou péče o své rodiče nebo prarodiče.

Každých 200 Kč, které darujete Lince seniorů, pomůže jednomu seniorovi získat ztracenou rovnováhu, psychologickou podporu a nasměrování na instituce v místě jejich bydliště, které jim pomohou překlenout krizi.




Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkujeme za pomoc našim babičkám a dědečkům!

Dárce
1 000 Kč

To za co každý měsíc utratím obvykle 400 Kč je v porovnání s nadějí pro dvě nešťastné, osamělé duše, úplně zanedbatelné. Mě to příliš neomezí, zatímco někde to může doopravdy pomoci.

Dárce
400 Kč

Děkujeme, že pomáháte!

Nadační fond Prokop Kočicová
10 000 Kč

Moc si vážím Vaší práce, děkuji za to, co děláte.

Ilona Rosecká
3 000 Kč

Zaujala mě reportáž, jak pomáháte seniorům rozeznat dezinformace a podvodné maily. Věřím, že to má smysl, děkuji.

Vojtěch Pecka