DOTYK II, o.p.s.


Lidé s postižením Zdraví

PODPOŘTE PROVOZ DOTYKU II

Sociální rehabilitací pomáháme od roku 2008 chronicky nemocným schizofrenií k návratu do běžného života. Od roku 2012 pomáháme ranou péčí i rodinám dětí s poruchami autistického spektra (PAS). V současné době pečujeme o cca 100 klientů. Přímou péči financujeme z dotací a projektů, těžkou hlavu nám občas dělají provozní náklady. Váš pravidelný příspěvek nám pomůže v klidu pečovat o klienty a nepřemýšlet, zda máme na benzin nebo na pomůcky.

PODPOŘTE PROVOZ DOTYKU II

V pozadí péče, kterou našim klientům poskytujeme, se skrývá velká spousta činností a nákladů s nimi spojených. Váš pravidelný příspěvek nám pomůže v klidu pečovat o klienty a nepřemýšlet, zda máme na benzin nebo na pomůcky. Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat!
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Co jsou naše provozní náklady:

  • Automobily, kterými jezdíme ke klientům, kteří by se jinak k péči nedostali (pořízení, palivo, údržba)
  • Provozní materiál (kancelářské potřeby, tonery a podobně) 
  • Vzdělávání a psychohygiena týmů rané péče a sociální rehabilitace (prohlubování odborných znalostí, dovedností práce s klientem, ale třeba také zvládání stresu a schopnosti přestat myslet na klienty po odchodu z práce a odpočinout si – aby nám naši skvělí kolegové dlouho vydrželi 😊)
  • Nájmy, energie apod.
  • Osvětová činnost: provoz webových stránek, Facebooku, účast na veřejných akcích apod.
V pozadí péče, kterou našim klientům poskytujeme, se skrývá velká spousta činností a nákladů s nimi spojených. Děkujeme, že nám s nimi pomáháte!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu