DOTYK II, o.p.s.


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

VZDĚLÁVÁNÍ PRO ČEKATELE

V současné době na naši podporu čeká více než 30 rodin dětí s poruchou autistického spektra (PAS). Protože nechceme tyto rodiny nechat bez pomoci, připravujeme pro ně systém vzdělávání. V něm podpoříme rodiče, aby lépe porozuměli potížím, kterým jejich děti čelí. Získají také informace, které mohou využít, než se nám pro ně podaří uvolnit kapacitu v rané péči.

VZDĚLÁVÁNÍ PRO ČEKATELE

Váš příspěvek podpoří rodiče dětí s poruchou autistického spektra (PAS), kteří čekají na uvolnění kapacity rané péče. V době čekání díky vám absolvují cyklus vzdělávání a získají informace, které mohou okamžitě využít, aby lépe porozuměli potížím, kterým jejich děti čelí.
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jde o tři kurzy, které na sebe navazují:

o   Smyslové vnímání dětí s PAS
o   Interaktivní hra pro děti s PAS
o   Komunikační hra pro děti s PAS

Každý kurz je pro skupinu cca 10 rodičů. První kurz dává rodičům potřebné informace o tom, jak mohou pozorovat smyslové vnímání svého dítěte. Ve druhém a ve třetím získají informace, jak mohou rozvíjet komunikaci u svého dítěte formou hry.  

Náklady na 1 kurz pro 1 rodiče jsou 800 Kč. Rádi bychom je připravovali průběžně, tak aby je mohli postupně absolvovat všichni zájemci, včetně těch, kteří teprve přijdou. Budeme proto velmi vděční i za pravidelnou měsíční pomoc. 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu