Avifauna z.s.


Osvěta a poskytování informací Zvířata

AVIFAUNA - Podpořte český online magazín o ptácích!

Avifauna je nezávislý český online magazín zasvěcený fascinujícímu světu ptáků. Projekt vznikl za ochotné finanční podpory milovníků ptactva a funguje pod záštitou stejnojmenné neziskové organizace Avifauna z.s.

vybíráme od 29.4.2018

Podpořte Avifaunu!

Rozhodnete-li se projekt magazínu jakkoliv podpořit, za celou redakci od srdce děkujeme!
17 973 Kč

přispělo

17 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Avifauna je nezávislý český online magazín zasvěcený fascinujícímu světu ptáků. Projekt vznikl za podpory dobrovolných přispěvatelů a rozvinul se díky práci dvou nadšených amatérských ornitologů, pro než byla motivací láska k ptákům a touha předat co nejvíce osvětových a populárně naučných článků co nejširší veřejnosti, a tím podpořit zájem o ptáky a jejich ochranu. 

Magazín Avifauna běží pod záštitou stejnojmenné neziskové organizace Avifauna z.s., jejíž účel odráží činnost magazínu a jejíž budoucím cílem je rozvinutí osvěty a popularizace ptáků i za hranice online světa. 

Současný projekt online magazínu drží nad vodou nadšení hrstky lidí, jejich volný čas a v některých případech i vlastní peníze. Co děláme, děláme nesmírně rádi a vaše každodenní pozitivní odezva nám dává motivaci a sílu pokračovat v tom, co jsme začátkem roku 2017 společně dali do pohybu – vždyť jste to byli právě vy, kdo jste díky štědrým příspěvkům dali za vznik současné online podobě magazínu! 

Abychom však mohli magazín nadále rozvíjet a udržovat jeho vysokou kvalitu, potřebujeme pro projekt pomoc dobrovolných dárců. Chcete se stát jedním z nich? Pokud ano, máte naše velké díky! 

Děkujeme, že nám fandíte!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Máte moc pěkný design webovek, krásné fotografie a zajímavé, fundované články! Jen tak dál!

Jitka Navarová

Ať si nadále můžeme počíst kvalitní články, jste fakt skvělí :-) .
Nechť se vám v novém roce 2020 daří :-).
Aves forever.

Jitka Navarová

Vaše články na FB jsou skvělé a el. čísla Avifauny velmi kvalitní, je mi potěšením pročítat je a kochat se krásnými fotkami. A že to všechno musí stát hrozně času.... fakt jste dobří! Jen tak dál :-)

JItka Navarová

Moc fandím českému online magazínu Avifauna. Ať vaše ornitologické nadšení neustává.

Nadia Arnetová

Hezké svátky, Avifauno. :-)

Jan Grünwald
200 Kč

Jen tak dále, Vlku! Skvělý počin :-) Díky, díky

Jitka Navarová
1 000 Kč