Český svaz chovatelů, z.s., Základní organizace Mikulášovice


Děti, mládež, rodina Zvířata

35. ročník letního stanového tábora se zvířaty s mezinárodní účastí

Tábor se uskuteční ve dnech 8. - 28. července 2018 na tábořišti ZO ČSCH v Mikulášovicích - Salmově, v Českém nizozemí na pokraji Národního parku Česko-saské Švýcarsko, GPS: 50.9754250N, 14.3813789E. Tábor bude mít mezinárodní charakter /doposud se jej zúčastnily děti ze Slovenska, Iráku, Německa, Ruska, Ukrajiny, Francie a Rakouska/. Tábor je zaměřen pro děti se vztahem ke zvířatům a přírodě, se souhlasem rodičů je možno vzít s sebou na tábor doma chovaná zvířata, o která se budou děti na táboře samy starat a zúčastní se s ním výstavy v průběhu tábora.

vybíráme od 20.4.2018
0 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Tento ve světě ojedinělý tábor má dlouhou tradici. Po celou historii je zabezpečován ryze dobrovolnicky, nikdo z vedoucích ani provozních pracovníků za svoji činnost nepobírá žádnou odměnu. Proto i cena tábora může být za tři týdny konání pouhých 5500 Kč. Umožňuje to účast na táboře dětem z vícečetných a sociálně slabých rodin. Z této ceny se rovněž financuje údržba a obnova táborového inventáře. Proto našim cílem po celý rok je získávání podpory i na jednotlivé části programu.

Děti mohou mít se souhlasem rodičů na táboře svoje domácí miláčky, o které se samy starají, v rámci programu se s nimi zúčastní propagační výstavy zvířat, která se uskuteční dne 22.7. v Mikulášovicích.
Ubytování účastníků je ve stanech ( klasická A s podsadami a podlážkami )

Program je rekreační - výlety do Národního parku České Švýcarsko a okolí včetně blízkého města v Německu, spaní pod širákem, táborové hry, sportování, koupání na blízkém koupališti a rybníku, projížďka na koních, zdokonalování znalostí o chovu zvířat a ochraně přírody.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu