Výbor dobré vůle – Nadace Olgy Havlové


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

MAXPROGRES běží pro Barunku

Váš dar bude použit na úhradu pohybové terapie Barunce

vybíráme od 21.3.2018

MAXPROGRES běží pro Barunku

Děkujeme za podporu pohybové terapie pro Barunku
56 110 Kč
vybráno 169 % z 33 250 Kč

přispělo

35 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Tým MAXPROGRES nebude ani letos chybět na pražském 1/2Maratonu. A i letos jsme velmi rádi, že u této příležitosti můžeme přispět na dobrou věc. Malá Barunka je kamarádská a veselá holčička. Má velice silné a obětavé rodiče. Svoje první krůčky však neudělala jako ostatní děti po prvním roce na tomto světě. Je jedním z milionu narozených dětí, trpících vzácným syndromem. Její chůze a celková rovnováha není stabilní, často padá a moc toho sama neujde. Barunka asi nikdy nebude schopna uběhnout půlmaraton, ale společně bychom ji mohli pomoci, aby co nejdříve mohla sama běhat na hřišti.

Speciální terapie TheraSuit má hodnotu 33.250,–Kč. Každý Váš příspěvek do této sbírky bude krokem k tomu, aby se Barunka pohybovala jako její vrstevníci. Prosíme pojďme jí společně pomoci. Přidejte se k nám a přispějte Barunce drobným finančním darem. Přispět můžete přímo zde na stránkách, kde lze zaslat dar platební kartou, nebo běžným převodem z účtu. Stav sbírky můžete sledovat zde.

Pokud nás budete chtít podpořit i v našem sportovním úsilí, start 1/2Maratonu je 7.4.2018, v 10 hodin na náměstí Jana Palacha v Praze.

Za Tým MAXPROGRES Jiří Suchánek, Martin Vojtek a Martin Böhmer.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu