NESEHNUTÍ Brno


Regionální a komunitní rozvoj

Nádraží v centru

Diskuze nad polohou hlavního brněnského nádraží trvá už řadu let. Nastává čas, kdy o poloze nádraží bude rozhodovat česká vláda na doporučení zastupitelstva Brna, Jihomoravského kraje a dalších. V současné době ale neexistuje veřejná debata a samotní obyvatelé Brna nemají možnost rozhodnutí nijak ovlivnit. Více než 80 % účastníků dvou referend v Brně a nadpoloviční většina ve výzkumech veřejného mínění si přeje mít nádraží v centru. Naším cílem je transparentní modernizace nádraží v centru, která je posvěcená občany. Chceme, aby Brňané a Brňanky měli možnost zapojit se do diskuze a jejich hlas byl vyslyšen. Vámi zaslané příspěvky budou využity jako podpora kampaně za nádraží v centru.

vybíráme od 11.1.2018
12 100 Kč

přispělo

27 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Drzim palce, urcite vse dobre dopadne!
Musi prece zvitezit to, co si preji lide a navic zmeny by byly nevratne. A to vubec nemluvim o dopadu na vsechny obcany, i kdyz si spousta lidi mysli, ze se jich to netyka.

Petr Trpik
1 000 Kč

Pokud máme v ČR demokracii, měli by i občany volení zastupitelé poslouchat názory jejich voličů a ne svých vlastních peněženek. Když je tomu naopak, je potřeba zasáhnout proti této libozvůli zastupitelů, jako třeba právě v případě přesunu nádraží v Brně a ukázat jim, že názor veřejnosti není možné neustále ignorovat. Jsem proto rád, že mohu podpořit tuto iniciativu a i svou trochou přispět do mlýna. Proto držím palce.

Miroslav Blaťák
300 Kč

Hodně zdaru, držím vám / nám palce.
A děkuji za vaši práci pro nás.
M.S.

Martin Sobotka
500 Kč

Přispívám podle svých možností. Nejste jediní, kterým přispívám. Jsem penzista a je mi za nedlouho 80 let. Přeji Vám noho úspěchů.

Mihnea Gheorghiu, doc. Ing. CSc.
300 Kč