Platforma pro udržitelný rozvoj a etiku, z. s.


Zvířata

Konec doby klecové

Prasata, slepice, králíci, husy, kachny, křepelky a telata jsou uvězněni v těsných klecích po celé EU. Potřebujeme vaši pomoc, abychom tyto změny prosadili. Nestanou se přes noc, ale s vaší podporou to zvládneme.

vybíráme od 22.10.2017
35 352 Kč

přispělo

51 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Nemám nic proti tomu jíst maso, ale musíme se ke zvířatům chovat minimálně tak, jaký život by měli v přírodě. Klec to určitě není.

Tomáš Novák
1 000 Kč

Jsem masožravec, ale není mi jedno, jak ta zvířata jsou chována a pokud to bude nutné, přestanu maso jíst. Je mi nepříjemné vědět, že jen pro mou potřebu ta zvířátka trpí a nežijí důstojně.

Romana Blažejová
200 Kč

Prosím buďme milosrdní a lidští.

Alena Šímová

Hospodářeská zvířata přinášejí lidem užitek. Měl by být tedy samozřejmostí jejich nárok na důstojný život, čímž se zároveň zvýší jak jejich kvalita tak i kvalita jejich produktů. Bohužel honba za ziskem a zastřená mysl některých chovatelů hospodářských zvířat, přináší zvířatům jen utrpení a neuvěřitelné životní podmínky. Každý s takových chovatelů by měl být alespoň na jeden rok uzavřen do stejných prostor aby si to okusil a snad i prozřel.

Jan Perner

Skončit to prostě musí!! Držim pěsti!!

Lenka Zálabská
300 Kč

Považuji za důležité vytrvat v tomto boji proti nehumánní lidské krutosti páchané na zvířatech. Děkuji každému, komu osud zvířat není lhostejný.

Simona Krstevová
300 Kč

Je potřeba toto ještě více zviditelňovat. Zkuste výzvu např. v médiích - Blesk aj.
Doufám, že lidi konečně začnou více přemýšlet nad tím, odkud se bere jídlo, které jedí a jak moc zvířata trpí za to, aby si průměrný čech mohl koupit kuřecí prsa nebo např.hovězí steak.

Jana Arltová
300 Kč

Pro dobrou vec :)

Petr Kolařík

Za tým Greenwave.cz

Greenwave Greenwave.cz
500 Kč

Na dobrou vec. Drzim palce!

Jan Hofman
1 000 Kč