ANO, ANO


Lidé s postižením Sport a volný čas

IRON PEOPLE

IRONPEOPLE je sportovně-charitativní akce, která bourá hranice mezi zdravými a handicapovanými sportovci. Jejím smyslem je materiálně podpořit zdravotně postižené triatlonisty, kterým chybí potřebné vybavení nutné pro dosahování co nejlepších sportovních výkonů a především ryzí radosti z pohybu a závodění. Pro zatraktivnění projektu se triatlonisté Martin Gabla a Marek Peterka pokusí absolvovat tři dlouhé triatlony (Ironmany) ve třech dnech. Právě touto sportovní výzvou se pokusí pomocí partnerů a dobrovolných dárců vybrat finanční prostředky pro 4 handicapované sportovce. Veškeré informace o projektu najdete na www.IRONPEOPLE.cz . Děkujeme za vaši podporu!

Darujete projektu : Iron People - www.IRONPEOPLE.cz
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
IRONPEOPLE je sportovně-charitativní akce, která bourá hranice mezi zdravými a handicapovanými sportovci. Jejím smyslem je materiálně podpořit zdravotně postižené triatlonisty, kterým chybí potřebné vybavení nutné pro dosahování co nejlepších sportovních výkonů a především ryzí radosti z pohybu a závodění.
 
Pro zatraktivnění projektu se triatlonisté Martin Gabla a Marek Peterka pokusí absolvovat tři dlouhé triatlony (Ironmany) ve třech dnech. Právě touto sportovní výzvou se pokusí pomocí partnerů a dobrovolných dárců vybrat finanční prostředky pro 4 handicapované sportovce.
 
Veškeré informace o projektu najdete na www.IRONPEOPLE.cz

Děkujeme za vaši podporu!
 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu